10x Dressed in Denim

Denim is hot en het is niet meer weg te denken uit de modewereld, noch onze garderobe! Denim on denim zagen we verleden jaar al voorbij komen. Maar ook spijkerbroeken met scheuren of de high waist hotpants. Voor nu mag elk blue item gezien worden dit seizoen. The Daily Dutchy loves denim en heeft daarom maar liefst tien verschillende items voor jullie op een rij gezet. Lees gauw verder en scoor jouw hot denim items!

Denim oogt niet alleen casual, maar ook chic en luxe! Alles kan tegenwoordig en zo is de welbekende spijkerstof er in allerlei soorten en maten. Het dragen van een denim blouse kan heel leuk staan boven een spijkerbroek. Een hotpants is leuk met een crop top erboven en een paar hippe sneakers. De combinaties zijn eindeloos en je ziet er hoe dan ook hip uit!

De nieuwe trend op dit gebied is raw denim. De nieuwe denim is onbewerkt, donker en heeft hier en daar een onafgewerkte zoom. Spijkerjasjes, tuinbroeken en tops dragen we het liefst onbewerkt. Spijkerbroeken en hotpants zijn weer net wat leuker met die extra scheur erin.

Shop ze!

asos1
ASOS €59,15

Bijenkorf1
De Bijenkorf €29

Bijenkorf2
De Bijenkorf €38

mango1
Mango €39,99

mango2
Mango €29,99

mango3
Mango €39,99

modemusthaves1
Modemusthaves €49,95

modemusthaves2
Modemusthaves €37,95

Shoeby1
Shoeby €34,95

Shoeby2
Shoeby €49,95

Welk denim item vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved