10x Oversized Truien & Sweaters

Met deze trend zijn wij héél erg blij voor dit seizoen! Gedurende de winter is het van groot belang om er warmpjes bij te lopen en een oversized sweater is een van de vele warme kledingstukken die niet mag ontbreken in jouw garderobe. Voor wie denkt dat een oversized sweater enkel te combineren is met een jeans heeft het mis! Je kunt een oversized sweater namelijk ook prima dragen boven een mooie lange rok. The Daily Dutchy heeft tien oversized sweaters op een rij gezet om er dit seizoen warm bij te lopen. Lees gauw verder!

Bij het woord oversized sweater moeten wij denken aan de winter, een warme kop chocolademelk en lekker knuffelen. Een oversized sweater zit niet alleen comfortabel, maar is bovendien ook nog modieus!

Een oversized sweater kun je combineren met een leren broek of een mooie jeans, gecombineerd met stijlvolle sneakers om je outfit helemaal af te maken. Ga je liever voor een elegante look? Kies er dan voor om er hoge hakken onder te dragen. Maar je kunt een oversized sweater ook gemakkelijk boven een rok dragen.

Shop ze!

zalando1
Zalando €64,95

modemusthaves2
Modemusthaves €39,95

modemusthaves1
Modemusthaves €44,95

mango4
Mango €19,99

mango3
Mango €29,99

mango2
Mango €49,99

mango1
Mango €29,99

bijenkorf2
De Bijenkorf €48

bijenkorf1
De Bijenkorf €50

asos
ASOS €60

Heb jij een van deze musthaves als in je kast hangen?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved