10x Te gekke T-shirts

T-shirts zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan ronde hals, v-hals, hoge hals met opdruk, zonder opdruk en basics. Tegenwoordig is ‘hoe gekker, hoe beter’ zeker een trend bij het dragen van een kekke T-shirt. Zo kun je gerust met een paar grafische cactussen de deur uit wandelen of met een sprekende tekst een statement maken. We love T-shirts! En om die reden heeft The Daily Dutchy 10x te gekke T-shirts voor je uitgezocht. Shop ze!

Een T-shirt wordt meestal als een casual kledingstuk gezien, maar nu is het heel normaal om het te dragen boven een lange rok of een leuke hotpants. De afgelopen jaren zagen wij heel veel trends voorbij komen in de modewereld, waaronder print op print. Een T-shirt met opdruk kun je heel leuk combineren met een rok of broek met print.

Als je liever voor iets subtiels wilt gaan, is het verstandig om een T-shirt te kiezen met een kleine opdruk. Wil je liever voor iets gaan wat meer opvallend is? Dan is het leuk om een T-shirt te kopen met een bepaalde foto of een leuke tekst als opdruk. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om je eigen opdruk op een T-shirt te strijken door middel van speciaal papier. Hierdoor wordt de keuze eindeloos en kan je je creativiteit de vrije loop laten. Leuk voor als je een item wilt hebben die niemand in zijn of haar garderobe heeft hangen.

ASOS1
ASOS €19,72

ASOS2
ASOS €30,97

ASOS3
ASOS €19,72

ASOS4
ASOS €22,53

Bijenkorf1
De Bijenkorf €24,95

Bijenkorf2
De Bijenkorf €26

Mango1
Mango €7,99

Modemusthaves1
Modemusthaves €40

Modemusthaves2
Modemusthaves €29,90

Shoeby1
Shoeby €16,95

Welk T-shirt vind jij het leukst?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved