In de agenda: Stiletto Run Haarlem 2015

Vrouwen én mannen pak je high heels maar uit de kast, want 20 september is het weer zover… Colette Sol Foundation organiseert dit jaar op de Grote Markt in Haarlem de Stiletto Run 2015. De hakken-race is verbonden aan het goede doel Free a Girl, de stichting die strijd tegen vrouwenhanden en zich inzet om deze vrouwen uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Alle opbrengsten gaan naar dit goede doel. Wil jij ook je ‘hakje’ bijdragen? Lees dan snel verder hoe jij kan meedoen! stiletto

De Stiletto Run is dé race der races op high heels van minimaal negen cm hoog. Ja, dat is hoog! Op een speciaal traject van 100 meter lang ren je de benen uit je lijf om de stiletto run te winnen. De run bestaat echter wel uit diverse varianten. Zo is er een individuele race voor zowel vrouwen als mannen, een estafetterace in teamverband met vier personen en een speciale race voor kinderen tot twaalf jaar. De kids rennen echter op een speciaal tapijt op blote voeten.

Colleto Sol Foundation en Free a Girl
Colleto Sol is een foundation die schoenen met een missie maakt. De foundation ondersteunt verschillende stichtingen die de strijd tegen vrouwenhandel aangaan. Een stichting die Colleto Sol onder andere steunt is Free a Girl, een noodhulporganisatie die zich inzet om vrouwen uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de Colleto Sol schoenen gaat naar de Coletto Sol Foundation. De opbrengt van de Stiletto Run gaat 100% naar stichting Free a Girl.

Good to know
Je hakken moeten dus minimaal negen cm hoog zijn. Test thuis dus even goed, of je enkels dit aankunnen! De Stiletto Run vindt op 20 september plaats in Haarlem op de Grote Markt. Het evenement start om 14.00 tot 17.00. Als afsluiter zal er een mooi optreden zijn van Glennis Grace, ambassadeur van stichting Free a Girl. Inschrijven voor de race doe je hier!

Ga jij meedoen met de Stiletto Run 2015? 

Bron: Stiletto Run Haarlem
Bron beeld: Stiletto Run Haarlem, Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.