Upcoming: Meer sympathie met Sympathieq.

Het upcoming Amsterdamse fashion label Sympathieq. ken je waarschijnlijk nog niet, maar daar komt vandaag verandering in. Sympathieq. is opgericht door Rutger Smit, die van mening is dat een sympathieke instelling leidt tot het ontvangen van meer positiviteit. Dit inspireerde hem tot het oprichten van een label waarmee je sympathie viert in een wereld vol negativiteit. Mooi initiatief als je het ons vraagt! Sympathieq. is een label met eerlijke producten gemaakt van organisch katoen. Lees snel verder en maak kennis met Sympathieq!

VivianDe collectie van Sympathieq bestaat op het moment uit organische t-shirts en sweaters. Er is momenteel een vrouwen en mannencollectie, maar op den duur wil Sympathieq. ook een collectie voor kids op de markt brengen. De sweaters zijn ideaal als het ‘sweater weather’ is en laat dit weer nou net vaak in Nederland voorkomen…

Sympathieq. is 100% eerlijk en zit heerlijk. De t-shirts bestaan uit 100% organisch katoen en de sweaters uit 85% organisch katoen en 15% polyester. Maar wat betekent dat? Sympathieq. bereikt een reductie van 90% CO2 uitstoot. Dit dankzij een combinatie van biologische katoenteelt, verbeterde eficiëntie in het productieproces, het transport en het gebruik van groene zonne- en windenergie in plaatst van fossiele brandstoffen. Sympathieq. is dus ook nog is sympathiek en eerlijk voor het milieu. We like! VivianSympathieq heeft dan ook als motto: “Sympathieq. voor elkaar én voor jezelf.” The Daily Dutchy’s favoriet van Vivian is de vintage stijl blue sweater. Bekijk hier de hele collectie.

Good to know
Met de kortingscode thedailydutchysympathieq krijg je nu 10% korting bij je eerste bestelling. Hoe leuk is dat?!

Ga jij ook een Sympathieq. sweater of shirtje aanschaffen?  

Bron: Sympathieq.
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.