Afgelopen – WINACTIE | TURBO GROTE KLEURPLAAT VAN MAKII!

Voor veel kleine Dutchies is de herfstvakantie alweer begonnen. Het herfstweer vraagt om gezelligheid in huis en in de vakantie kunnen de kids daarbij goed hun creativiteit ontwikkelen. Met de Turbo Grote Kleurplaat van Makii gaat dit zeker lukken en The Daily Dutchy mag één van deze XXL kleurplaten weggeven! Wil jij jouw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes blij maken met zo’n super tekening? Lees dan snel verder hoe je kans maakt… makii

Makii is opgericht door de Rotterdamse illustratoren Idris van Heffen en Mielo Pouwer. Samen maken zij duurzame prints voor kinderen met kleurrijke ontwerpen en vrolijke karakters. Daarbij is Makii een kinderlijke verbastering voor het woord ‘maken’.

Met de turbo grote kleurplaat van Makii is een gezellige dag in de vakantie zo gevuld. De kleurplaat is namelijk XXL (91,4 x 150 cm) en hier zullen de kids uren zoet mee zijn. De tekening is verkrijgbaar in de thema’s: Stad, Jungle en Museum en kost €9,95. Tevens krijg je bij de kleurplaat een mini-avonturenboek en vier kaarten om vriendjes uit te nodigen om samen te kleuren. Ook leuk dus: geef een feestje en laat de kids met zijn allen een kunstwerkje maken van de turbo tekening!

Wij van The Daily Dutchy mogen de turbo tekening met het thema Museum weggeven en dit moet je doen om kans te maken:
♥ Like The Daily Dutchy op Facebook
♥ Deel dit bericht op Facebook en vertel welke lieve kids jij happy wilt maken met de tekening

Was jij al bekend met Makii?

Bron: Makii
Bron beeld: Makii

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.