Hotspot: Barista Coffee United Zwolle

View Gallery
4 Photos
Hotspot: Barista Coffee United Zwolle
Processed with VSCOcam with c1 preset

Coffee United

Hotspot: Barista Coffee United Zwolle
Processed with VSCOcam with c1 preset

Coffee United

Hotspot: Barista Coffee United Zwolle
Processed with VSCOcam with c1 preset

Coffee United

Hotspot: Barista Coffee United Zwolle

Coffee United

We love coffee! Tegenover de bekende schoenenwinkel ‘Sparky’ bevindt zich Coffee United, aan de Luttekestraat te Zwolle. Ben je op zoek naar het perfecte kopje koffie? Dan ben je bij hotspot Coffee United bij het juiste adres. Bij Coffee United wordt de koffie namelijk helemaal zelf gemaakt! Het is de ideale koffiebar om even lekker rustig te zitten en te genieten van je overhéérlijke caffè macchiato of als student zijnde in rust te kunnen studeren. Lees snel verder en maak kennis met deze gezellige hotspot!

Coffee United

Eenmaal binnen bij Coffee United tref je aan de rechterzijde de bar, waar het vriendelijke personeel je groet en vraagt wat je wilt drinken. Op het eerste gezicht oogt Coffee United erg gezellig en knus, maar het heeft daarnaast ook vooral een warme sfeer. Een gezellige binnenkomer als je het ons vraagt!

De koffie staat bekend om haar authentieke smaak. Je kan kiezen uit een aantal verschillende soorten koffie:

Classic – Een heerlijk zachte melange met een milde smaak. Perfect in balans en net zo krachtig als de smaak van een espresso, maar geeft een cappuccino of latte een mooi en gebalanceerde smaak.

Summit – Een melange met een volle smaak. Een vleugje Robusta bonen geeft de koffie een krachtige smaak.

Decafé – Een koffie met weinig cafeïne. Het bevat ongeveer 70% minder cafeïne dan een Summit.

Tevens kan er te allen tijde een smaak worden toegevoegd aan je koffie, denk bijvoorbeeld aan vanille, chocola of karamel. Natuurlijk maak je er dan wel een cheat coffee van…

Naast de keuze uit diverse soorten koffie biedt Coffee United ook diverse soorten ijskoffie en thee aan. Als je zin hebt in iets lekkers bij de koffie of thee is er genoeg keuze uit allerlei lekkernijen. Heb je zin in iets machtigs? Ga dan voor de brownie met rode bieten. Ook kunnen wij je de kokoscake aanraden!

Nice to know
Elke maand selecteert Coffee United minimaal één speciale koffie voor de échte koffieliefhebbers. Dat houdt in dat Coffee United een bijzondere boon uit steeds een ander regio in de wereld selecteert voor de maandspecial, speciaal voor jou. Je bent dan vrij om de desbetreffende koffie te komen proeven bij Coffee United. Hoe leuk is dat!?

Good to know
Coffee United vind je aan de Luttekestraat 28, 8011 LR te Zwolle. Maandag t/m zaterdag opent Coffee United haar deuren om 08.30 uur tot 18.30 uur, behalve op donderdagavond. In verband met de koopavond in Zwolle blijft Coffee United op donderdag open tot 21.30 uur. Op zondag kun je vanaf 10.30 uur tot 17.00 uur terecht om je weekend goed af te sluiten.

Wanneer ga jij een héérlijk kopje koffie proeven bij Coffee United?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Bron: Coffee United
Bron beeld: The Daily Dutchy – Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved