Win: The Artee van NOOT Amsterdam

Al eerder lieten wij je kennismaken met Noot Amsterdam en hun mooie initiatief van “The Walking Gallery”. Samen met kunstenaars maken zij onder andere te gekke shirts en sweaters en op die manier is het mogelijk om ‘letterlijk’ in kunst rond te lopen. De eerste samenwerking was met INK Amsterdam. Zij heeft de eerste ARTEE ontworpen, waar er slechts 35 van gemaakt zijn. Vandaag is de dag dat The Daily Dutchy je één van deze exclusief gesigneerde shirts mag weggeven. Dus ben jij in love met the bird op dit shirt? Lees dan snel verder om mee te doen met de winactie!  

collage1

The ARTEE oftwel het T-shirt wat je kunt winnen is gemaakt van 100% biologisch en Fairtrade katoen. Tevens is het Earth Positive en UNISEX. Ook leuk voor mannen dus! Het design is ontworpen door Nicoline Zwijnen van INK Amsterdam en exclusief gemaakt voor de NOOT collectie. Van de slechts 35 Artees kun jij het laatste exemplaar winnen. Limited en super exclusief dus. We like! Ook mogen wij bij dit te gekke shirt The INK ISSUE weggeven, een krantje waar het leuke interview over INK Amsterdam te lezen is en je op deze manier nog meer kennismaakt met de kunstenares achter de ARTEE.

collage2

Kans maken op dit pareltje voor jezelf, je vriend of vriendin? Dan wordt je gevraagd het volgende te doen:
♥ Like dit bericht op Facebook
♥ Like The Daily Dutchy op Facebook
♥ Like NOOT Amsterdam op Facebook
♥ Een comment is lief!

PS. Het shirt is een unisex maat M, valt dus wat oversized bij vrouwen en als een Medium bij mannen.

Waarom moet jij de Artee van NOOT Amsterdam winnen?

Bron beeld: NOOT Amsterdam/ The Daily Dutchy – Vivian Secrève 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.