Vivian test: Personal Training met The Best-Methode

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen! Daarin test ze de voordelen van een Personal Trainer en gaat ze de uitdaging aan om haar lichaam en mindset te verbeteren. Benieuwd? Houd The Daily Dutchy goed in de gaten!

collage1

Vandaag was het zover en begin ik aan een nieuwe levensstijl. Samen met de knappe en sportieve Marissa Klouwer sprak ik om 09.00 uur in de sportschool af voor mijn allereerste training onder begeleiding. In zes weken ga ik de uitdaging aan om beter en vooral strakker in mijn vel te zitten, aan de hand van The Best-Methode. Een manier die Marissa zelf ontwikkeld heeft om een doel als ‘lekker in je vel’ zitten te behalen. Ik ben met The Daily Dutchy haar eerste proefpersoon voor deze methode en ben dan ook zeer benieuwd wat mijn progressie zal zijn in de komende zes weken.

Ik hoor je denken… Wat komt er allemaal kijken bij The Best-Methode? De methode biedt een combinatie van sporttrainingen, zelfbewustwoording, mindsettraining en voedingsadvies en dit met dagelijks contact. Zo vul ik elke avond een schema in om na te gaan hoe ik gescoord heb die dag. Denk aan vragen als: “Heb ik iets liefs tegen mijzelf gezegd?” en “Heb ik 30 minuten bewogen vandaag?”. Vragen om dus positiever naar jezelf te kijken en bewust te worden van de dagelijkse beweging die je nodig hebt om progressie te behalen. De vragen beantwoord je met 0% tot 100% om te meten in hoeverre ik zelf vind dat ik deze doelen behaald heb of de moeite gedaan heb.

Want, jawel mensen ik moet elke dag minstens 30 minuten nonstop bewogen hebben in de vorm van cardio en maar liefst drie keer per week krachttraining volgen. Ik vind het nu al zwaar in de oren klinken… En geloof mij de trainingen gaan ook zwaar worden! Echter ben ik super gemotiveerd en wil ik er alles aan doen om beter in mijn vel te zitten. Mooi van buiten betekent voor mij ook mooi van binnen!

De eerste training is mij goed bevallen en ik heb in tijden niet zo gezweet en mijn spieren laten trillen. Samen met Marissa sporten is fijn en je gaat net iets verder door, dan dat je alleen zou trainen. Voordeel één van een Personal Trainer dus! Ik ben ook zeer benieuwd hoe de spierpijn zich zal ontwikkelen de komende dagen.

Elke maandag plaats ik in een verslagje en vertel ik hoe mijn week is gegaan en welke doelen ik behaald heb. Mijn voornaamste doel is om lekkerder in mijn vel te zitten en hoeveel kilo’s er daarvoor af moeten, maakt voor mij niet uit. That’s just a number…

Benieuwd naar Marissa Klouwer? Neem dan vooral een kijkje op haar website!

See you Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Marissa Klouwer

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.