Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 1

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de eerste week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

kettlethumb

Vorige week vertelde ik jullie over mijn start met The Best-Methode en hoe mijn eerste training verlopen was. Lees gerust hier nog even terug, wat The Best-Methode inhoudt en hoe ik mijn eerste training voltooid heb!

Nu precies één week, oftewel zeven dagen spierpijn verder, ben ik al enorm trots op de week die ik achter de rug heb. Maar liefst zes dagen stond ik in de sportschool en dit is alleen al een hele progressie als je bedenkt, dat ik mijzelf soms met moeite één dag naar de sportschool kon slepen. Maandag werd ik afgemat door Marissa en mensen wat was dit zwaar, maar wat gaf mij dit ook een boost om door te zetten.

Doorzetten heb ik dan ook zeker gedaan. Vol goede moed  en met enorme spierpijn van de dag daarvoor ging ik de volgende dag aan de bak op de fiets om mijn 30 minuten nonstop beweging per dag af te vinken. Dit verliep dikke prima en met een voldaan gevoel ging ik naar huis.

Dag twee zat er op en ik merkte meteen dat mijn lichaam en geest kapot waren. Echter had ik ook zoveel adrenaline in mijn lijf dat inslapen moeizaam ging. Errug vervelend als je super moe bent kan ik je vertellen.

vief

Progressie
Ik heb mij deze week goed gehouden aan de richtlijn van 1500 calorieen eten op één dag en 110 gram eiwitten. Kwark, kwark en nog eens kwark oh en kip, kip en nog eens kip… Elke training heb ik goed doorlopen en ik merk nu al dat ik meer energie van het sporten krijg en mijn conditie en doorzettingsvermogen stijgt. Oh en sterker ben ik ook zeker al geworden. Zowel in mijn armen als benen. Ook kan ik je vertellen dat sporten zeer snel een verslavende werking heeft. Echter merk ik nog niet heel veel verschil aan mijn lichaam, maar heb ik wel een minder opgeblazen gevoel.

Valkuilen
Zaterdagochtend moest ik helaas een rustdag inlassen, omdat ik een zeer pijnlijk knobbeltje in mijn lies had, die ik helaas tot de dag van vandaag nog heb. Een liesblessure denk ik… Tot woensdag kijk ik het even aan en anders trek ik aan de bel bij de dokter. Hopelijk niks ernstigs!

Voordelen Personal Trainster
Marissa heeft mij elke dag bericht om te vragen hoe het gegaan is. Ook moest ik natuurlijk elke avond een bestandje sturen met de scores van die dag. Ook dit is goed gegaan en beetje, bij beetje kijk ik al positiever naar mijzelf. De trainingen met haar waren ook zeer fijn, omdat ze net beter meekijkt of je de goede houding weet aan te houden en je net wat meer tot het gaatje weet te krijgen.

Week één is achter de rug. Op naar week twee! Whaaaa nog vijf te gaan… 

See you Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.