Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 2

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de tweede week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

thumbgirlpower

De tijd vliegt, want deze maandag ben ik alweer begonnen met week drie van The Best-Methode. Elke maandag start de nieuwe week en ik merk nu al dat ik elke maandag beter mijn week start. Zowel in de sportschool als in mijn hoofd. Natuurlijk helpt het fijne zonnetje van vandaag ook goed voor mijn humeur, maar mijn fijne workout van vanochtend zeker ook!

Week twee ging mij al beter af dan week één. In week één merkte ik dat mijn lichaam erg moest wennen aan mijn actieve levensstijl en voedingsplan. Zo was ik lichamelijk als geestelijk best wel gesloopt en kwam er een hoop op mij af.

Nu kan ik je vertellen dat ik al super trots ben wat ik in maar liefst twee weken al bereikt heb. Zo is sporten geen ‘moetje’ meer, maar een fijne dagelijkse toevoeging. Iets waar ik energie van krijg en laat ik dit nou ook merken aan mijn progressie!

sportbroek

Progressie
Deze week heb ik mij goed gehouden aan de richtlijnen en eiwitrijk gegeten. Ook mijn trainingen gingen goed. Dinsdag helaas wél een verplichte rustdag voor mij, want ik had erg last van mijn lies. En goed ook dat ik deze rustdag heb ingelast, want vandaag de dag voel ik er niets meer van. Gelukkig heeft Marissa mij woensdag gesloopt in de sportschool met spinnen en krachttraining. Na twee weken ben ik qua gewicht slechts 0,2 kilo afgevallen… Ik hoor je denken, HOE!? Nou spiermassa weegt ook wat! Zo ben ik maar liefst 1,8 kilo in spieren aangekomen en 2 kilo in vet afgevallen. Hoe goed is dat?

Valkuilen
Wassen, wassen en nog eens wassen. Gelukkig deze week een nieuwe sportoutfit erbij gekocht, want ik leef tegenwoordig meer in mijn sportkleding dan in mijn fashionable kleding… De dinsdag dat ik niet kon trainen voelde als een valkuil, maar gelukkig heb ik goed geluisterd naar Marissa en mijn lichaam. Nu zie ik het als een overwinning. Ook kon ik dit weekend geen nee zeggen tegen een Gin-Tonic… (maar ik genoot hier gelukkig wel intens van!) Met spierpijn als herinnering van mijn fijne workout van zaterdagochtend.

Voordelen Personal Trainster
Dankzij mijn Personal Trainster wist ik dinsdag verplicht een rustdag in te lassen. Zonder haar was ik met pijn gaan sporten. De woensdag heb ik mijn benen niet zo goed getraind, maar heb ik samen met Marissa mijn bovenlichaam getraind om mijn lies die dag ook weer te ontlopen. Wederom heeft zij meer uit mij gehaald die dag, dan dat ik zelf zal doen.

Week twee is achter de rug. Op naar week drie! Whaaaa nog vier te gaan!

See you Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.