Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 3

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de derde week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

thumb4

Vanuit het mooie Oostenrijk kan ik jullie mededelen dat week drie van The Best-Methode er op zit! Wauw nog maar drie weken te gaan onder begeleiding en dan kan mijn personal trainster Marissa hopelijk de teugels laten vieren. Als het goed is moet ik er dan echt zelf aan geloven om de sportschool wekelijks in te plannen als leuke en motiverende bezigheid in mijn agenda. Ik geloof er nu al in dat ik dat kan!

Week drie van The Best-Methode is mij goed verlopen, ondanks de drukke week met allerlei andere verplichtingen en nog steeds een pijnlijke lies. Zo had ik een aantal etentjes buiten de deur en stond dit weekend de welverdiende wintersport voor de deur. De week waarin ik best wel weer een wijntje mag drinken en met mijn strakkere billen de berg af roetsj. Natuurlijk komt er hier ook zeker een après-ski bij kijken, maar hé ik ben wel echt weer elke dag in beweging!

Progressie
Deze week heb ik mij goed gehouden aan de richtlijnen en eiwitrijk gegeten. Ook mijn trainingen gingen goed. Woensdag helaas wél weer een verplichte rustdag voor mij, want ik had  alweer erg last van mijn lies. Iets wat ik wel opmerk is dat sporten zo verslavend werkt. In de auto naar Oostenrijk werd ik gewoon helemaal gek van het stilzitten en niet bewegen dat ik spontaan zin kreeg om een rondje hard te lopen. Zo stond ik ook rustig tijdens de tussenstops te squaten naast de snelweg… Een beetje beweging is beter dan géén beweging, toch!?

Valkuilen
Week vier gaat natuurlijk een valkuil worden, aangezien een ieder weet dat je op wintersport mag genieten en niet het maximale uit je trainingen kan halen… Zo is er hier geen sportschool bijvoorbeeld. Krachttraining zit er niet in helaas. Hoewel ik met alle liefde drie keer extra een afdaling neem en met zweetdruppeltjes op mijn rug, mijn skies naar huis sjouw. Om die reden verplaats ik de ‘officiële’ week vier naar na de vakantie. Wel zo eerlijk voor mijn daadwerkelijke progressie!

Voordelen Personal Trainster
De dagelijkse lieve en motiverende woorden. Zo haalt Marissa al het positieve in mij naar boven en laat ze zien en merken dat ik trots op mijzelf mag en kan zijn! Ook merk ik dat ik mijzelf steeds meer wil uitdagen, ook met de trainingen zonder haar. Zo pak ik gerust een gewichtje te zwaar om extra kracht te pushen en mij echt sterk te voelen. Dit moment duurt dan wel maar even… Als ik naar links en rechts kijk in de sportschool en merk dat de sterke mannen naast mij ongeveer mijn lichaamsgewicht met hun armen wegdrukken :-).

Week drie is achter de rug. Op naar week vier! Whaaaa nog drie te gaan! Maar eerst deze week genieten van mijn welverdiende vakantie!!!

See you next Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.