Hotspot: Pop-up Healthroom EggPress

Aanstaande zondag is het Eerste Paasdag. Daar horen natuurlijk lekkernijen bij en een verplicht nummertje bij de familie. Ook opent aanstaande zondag EggPress. De nieuwe pop-up healthroom van Amsterdam, waar jij terecht kunt voor gezond voer. Als je het ons vraagt een meer geschikte plek voor het vieren van je Pasen, zonder al die extra kilo’s die er in die feestdagen aanvliegen. The Daily Dutchy loves healthy en daarbij ook het initiatief van EggPress. Meer weten over EggPress en de opening? Lees dan snel verder!

egpressgirls

EggPress is een initiatief van healthfreaks Marissa, Lianne en Tessa. “Een power team die een gezonde levensstijl een nieuwe betekenis geeft, jou wil laten zien hoe makkelijk het is verantwoord buiten de deur te eten en alle elementen voor een succesformule bevat.”

“Dat eten hip is hoeven wij jullie niet te vertellen. De hippe tentjes schieten hier in Amsterdam de pan uit, net als de socialmedia kanalen die overlopen met een receptje hier en een fotogeniek bananenbrood daar. In combinatie met allemaal fitte lijven en fitness selfies; wij kunnen wel stellen dat health hot is.

Er is duidelijk een groeiende hang naar gezond en onbewerkt eten. De gezonde levensstijl trend houdt niet op bij voedselbewustzijn. Het heeft zich het afgelopen jaar uitgebreid naar de fitnessbranche. Niet alleen mannen, ook vrouwen deinzen niet meer weg voor squads, deadlifts en kettlebell swings. Amsterdam kweekt spieren, en een walm van discipline zweeft door de stad. Binnenshuis wordt er ge-foodprept, maar waar eten we buitenshuis?

Thedailydutchyfoto

EggPress is meer dan een eettentje. EggPress biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontdekken dat gezond eten best leuk is, EggPress is een inspiratieplek voor mensen met dezelfde visie en missie. Inspelen op de huidige foodtrends, passend bij jouw levensstijl en voor ieder wat wils. Verantwoord eten met duidelijk zicht op de voedingswaarden, zonder overdosis zout en bovenal met een biologisch en organische kenmerk. EggPress fits your mood!

Krachten bundelen; letterlijk en figuurlijk. Alledrie fitnessliefhebbers met een passie voor voeding, ieder op zijn eigen manier. Waar Maris de nadruk legt op de energetische waarde van voeding en erop stampt dat eerlijke voeding je dichter bij de beste versie van jezelf kan brengen, zorgt Lianne voor de styling en dat de voeding op de juiste manier tot zijn recht komt. En hoe mooi dat onze nutrist Tessa ervoor zorgt dat alles verantwoord is; geen calorietje die ongemerkt naar binnen gaat en keurig alle waarden voor jullie uitrekent!”

Thedailydutchyfoto

Good to know
Aanstaande zondag op Eerste Paasdag is de opening van EggPress. De zondagen tovert EggPress Vijzelstraat 135, te Amsterdam om tot de pop-up Healthroom van Amsterdam. Natuurlijke eiwitshakes, de lekkerste pannenkoeken en k-ei leuke ei gerechten met zicht op alles wat erin zit. Hoe handig is dat? Ook kun je Eerste Paasdag terecht om traditoneel je eieren te schilderen. LET OP: Voor de echte fanatiekelingen start EggPress zondag een Paas Opening Workout! Marissa zal daarbij jullie instructeur zijn. Verzamelen om 08.00 uur op Vijzelstraat 135.

Ben jij erb-ei? Zet jezelf dan even op aanwezig op Facebook!

Bron: EggPress
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / EggPress / Pixbay

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.