Win: 5x The Watch.Now.

Graag laat The Daily Dutchy je kennismaken met het Nederlandse merk Watch.Now. Een mindfulness horloge zonder tijd, maar wel met de boodschap om in het ‘nu’ te leven. Waar je ook bent, maakt tijd geen verschil met The Watch.Now. om je pols. Tijd is slechts een illusie toch? Wil jij ook wat meer in het ‘nu’ leven en kans maken op dit te gekke horloge? Lees dan snel verder, want wij mogen in samenwerking met Watch.Now. maar liefst vijf horloges weggeven!

thewatch2

Een ieder voelt zich wel eens gehaast en heeft het gevoel dat je gedachten de vrije loop nemen in je hoofd. Tijd speelt een belangrijke rol in ons leven, maar soms zal het toch zo fijn zijn als tijd geen verschil maakt en je gewoon niet hoeft te weten hoe laat het is…

Watch.Now. is het Mindfulness horloge dat je een steuntje om de pols geeft, maar tijd op een andere manier weergeeft. Die je eraan herinnert dat je ‘nu’ mag voelen, mag beleven. Mindful leven start bij jezelf en Watch.Now. helpt je daar graag een handje bij. Een kwestie van bewuster zijn van de kleine dingen in het leven zullen we maar zeggen.

Liduine Smals is de founder & owner van dit te gekke merk. In 2013 kwam zij in een fysieke burn-out terecht. Aandachtiger naar het leven kijken en hier bewuster mee omgaan gaf haar toen een beter inzicht in het leven wat oh zo hectisch is en waar een ieder vaak aan toegeeft. Een kleine herinnering was eigenlijk het enige wat een mens hierbij nodig heeft en toen kwam als snel Watch.Now. in haar op. Het mindfulness accessoire dat haar en een ander een beetje hulp kan geven om te realiseren hoe belangrijk het is om in het ‘nu’ te leven en daadwerkelijk te genieten van het leven.

“Watch.Now. is the moment awareness accessory that gives you that little hint on where you are living. Now is the moment, the present. Hopefully it will help us, to be more aware, to notice what is happening now.” Aldus, The Watch.Now.

thumbwatch

Wil jij zelf zo’n te gek horloge winnen of deze winnen voor een familielid, vriend of vriendin? Dan vragen wij je het volgende te doen:
♥ Like dit bericht op Facebook
♥ Like The Daily Dutchy op Facebook
♥ Like The Watch.Now. op Facebook
♥ Een comment waarom je dit horloge wilt winnen is lief!

Was jij al bekend met The Watch.Now.?

Bron beeld: The Watch.Now. / The Daily Dutchy – Vivian Secrève 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.