Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 4

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de vierde week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

beforeworkout

Zo daar ben ik weer… Het mocht even duren, maar ik heb de smaak weer te pakken. En dit na twee weken lantefanten. Wintersport en daarna ziek zijn doet niet veel goeds voor de sportschool kan ik je vertellen. Zo zag ik de sportschool niet meer elke dag, maar zo’n 4 keer in twee weken :-0.

Shit wat baal ik! Dit had ik namelijk niet ingepland voordat ik aan dit avontuur begon… Maar des te gemotiveerder ik nu ben om het intensieve sporten weer op te pakken en mijzelf te bewijzen. Wel bijzonder om te zien hoe snel je conditie weer achteruit gaat en hoe snel je spieren weer afnemen. Zo trots als een pauw was ik met mijn kleine zelfgekweekte spierballetjes. Ik kan dan ook niet wachten om hier weer goedgevulde ballen van te maken. 🙂

Progressie
Terug bij af zul je denken… Echter is dit niet helemaal waar. De verslaving pak je weer snel op en zo stond ik vanochtend om 07.30 voor alle drukte in een lege sportschool. Dit ook vrijwillig, aangezien ik nog niet met Marissa heb afgesproken. Ik kon mijzelf na deze twee weken ook weer makkelijker naar de sportschool slepen dan voor dit avontuur. Nu al zin om morgen mijn verplichte cardio van dertig minuten te pakken. Ik maak weer graag tijd vrij voor de sportschool.

Valkuilen
Drank, feestjes en ziek zijn is in combinatie met elkaar een grote valkuil voor je progressie en lijf. Ik voel gewoon echt weer een laagje met vet om mijn lijf en wil dit er weer zo snel mogelijk vanaf trainen. Behoefte aan gezondeten en geen alcohol meer voor mij de komende weken.

Voordelen Personal Trainster
Marissa heeft geduld met mij en weet mij ondanks de valkuil van twee weken minimaal trainen weer te motiveren om de draad goed op te pakken. Ik geloof nog steeds in The Best-Methode, maar een ‘pauze’ inlassen is niet het slimste wat je kunt doen, haha.

Week vier is achter de rug. Op naar week vijf! Whaaaa nog twee te gaan! Oh en hebben jullie al gelezen over hotspot Eggpress? De nieuwe healthroom die elke zondag haar deuren opent in Amsterdam!

See you next Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.