Vivian test: Personal Training met The Best-Methode | Week 5

The Daily Dutchy’s Vivian kennen jullie waarschijnlijk nog niet zo goed, maar daar komt in de komende zes weken verandering in. Vivian gaat namelijk de komende zes weken “met de billen bloot”. Niet letterlijk natuurlijk, want die lekkere billen hoeven natuurlijk niet op het internet te staan…, maar figuurlijk zeker. Samen met personal trainster Marissa Klouwer gaat zij in zes weken de uitdaging aan om beter in haar vel te zitten. #Fitforsummer zullen we maar zeggen. Lees snel hoe de vijfde week gegaan is en welke resultaten, voordelen en valkuilen Vivian ontdekt heeft!

Back on track, zullen we maar zeggen! Week vijf van The Best-Methode zit er op. Wat een fijne week was dit. Ik voel mij weer steeds energieker worden en dit komt niet alleen door het lekkere weer. Mijn lijf vraagt om beweging en lui zijn is simpelweg geen oplossing meer. De verslaving is dan ook zeker terug van weggeweest.

Zo stond ik diehard vrijwel elke dag weer in de sportschool te beuken en zijn mijn spierballetjes weer ietsjes ronder. Ik voel mij steeds meer een powerwoman.

Progressie
Zoals ik al zei is de sportverslaving terug en vraagt mijn lichaam om dagelijkse beweging. Ik betrap mijzelf er dan ook op, dat ik zelfs op de fiets een wedstrijdje fiets tegen de rest van de stad. Jammer dat die suïcudale toeristen af en toe de snelheid verpesten als ik weer vol op de rem moet… Ook merk ik dat mijn conditie en doorzettingsvermogen verbeterd is. Van serieus nog geen 5 minuten nonstop rennen, behaalde ik deze week het resultaat van 20 minuten nonstop rennen op de loopband. En dit op een constante snelheid van 8,5 km/uur. Het is dan ook een doel om mijn in te schrijven voor een marathon en hier keihard voor te trainen. Op mijn leeftijd wil ik zoiets nog van mijn to-do lijst schrappen.

Valkuilen
Ik vind niet echt dat ik tegen valkuilen ben aangelopen deze week. Ik merk dat ik trots ben op wat ik wel bereik en heb er vrede mee dat mijn progressie langzamer zichtbaar is. Na deze 6 weken ben ik ook zeker niet van plan de handdoek in de ring te gooien… Ik zie het als een opwarming om door te gaan en deze levensstijl vast te houden, zonder dat sporten als iets dwangmatigs voelt.

Voordelen Personal Trainster
Wekelijks laat zij mij inzien om naar mijn positieve punten te kijken inplaats van naar mijn negatieve punten. Elke workout is er één en alleen op die manier kun je ook iets verander aan je mindset.

Week vijf is achter de rug. Op naar week zes! Whaaaa nog één week te gaan! Grapje, nog héél veel weken te gaan, want zoals ik al zei ga ik door met sporten.

See you next Monday – V -. 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève / Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.