In de Agenda: The Story Club in The W Hotel

Aankomend weekend zin in een goed feestje met livemuziek? Dan moet jij deze zaterdag een kijkje nemen bij The Story Club in hotspot The W Hotel. De eerste editie van W Amsterdam in samenwerking met The Story Club vindt dan plaats. Een clubavond als nooit tevoren met écht goede muziek. Wij liegen hier niet om, want al eerder nam onze Vivian een kijkje bij een eerdere editie van The Story Club. Benieuwd naar de vocals, band en hoe jij hier bij kunt zijn? Lees dan snel verder!

eventfacebook

The Story Club is gestart in Amsterdam en dit is dan ook iets wat The Daily Dutchy erg aanspreekt. Ook vinden wij het te gek dat The Story Club livemuziek een nieuwe betekenis geeft in het uitgaansleven in Amsterdam. Iets waar veel mensen van genieten, maar wat nog in te weinig Nederlandse clubs te vinden is.

Deze avond kun jij genieten van Britse funk, disco, soul en groovy deep house tunes. Dit met de beste vocals en muziekanten. Denk aan Julia van Toorn, die je misschien nog wel kent van The Voice, Kris Rietvels en Guus Mulder. In de band spelen: Guitar: Ramon Ginton, Bas: Felix Barth, Drums: Kagan Han, Keys: Anan Den Boer en Trompet: Gidon Nunes Vaz.

Pop een fles, Boek een VIP Tafel en geniet deze avond intens. Tafels zijn beschikbaar vanaf €350 euro. Neem hiervoor gerust een kijkje op de Facebookpagina.

thumb

Good to know
Houd 28 mei vrij in je agenda en zet je op aanwezig via het event op Facebook. Zo sta je automatisch op de gastenlijst. Vanaf 20.00 uur ben je welkom in The W Hotel om The Story Club bij te wonen. Er zijn dus geen kosten verbonden aan deze unieke clubavond. Wel is er een dresscode, die casual chique is. Houd je hier dus wel aan! Bekijk gerust de video van voorgaande editie in de Heineken Experience om alvast wat sfeer te proeven.

Ga jij een kijkje nemen bij The Storyclub?

Bron: The Storyclub
Bron beeld: The Storyclub/ The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.