WIN: 3x Belweder lip verzorgingspakket

Nederland is weer een fijn beautymerk rijker, want het mooie merk Belweder is vanaf nu ook verkrijgbaar in ons kikkerlandje. Er is een toenemende mate aandacht voor lipverzorging en het aanbod op de Nederlandse markt neemt toe. Echter zijn er weinig betaalbare therapeutische merken, maar laat Belweder nou net zo’n therapeutisch en betaalbaar merk zijn. Goodbye droge lippen en hello verzorgde en stralende lippen. Maak snel kennis met de producten van Belweder en lees hoe jij meedoet met onze te gekke winactie!

thumb

Eerst even kennismaken. Belweder ontwikkelt al ruim twintig jaar hoogwaardige verzorgingsproducten voor zowel mannen als vrouwen. Het belang van Belweder is dan ook om eerlijke beauty producten op de markt te plaatsen tegen een toegankelijke prijs. Met Belweder ervaar jij ongekend zachte lippen.

Belweder Balm
Belweder introduceerde eerder de fijne Belweder Balm. Het musthave en natuurlijke beautyproduct voor je lippen. Je leest het goed, een lipbalm zonder chemische ingrediënten. De balms worden dan ook gemaakt met ingrediënten zoals katoenzaadolie, aloë vera, abrikooszaadolie, shea butter en groene thee extract. De balm is verkrijgbaar in vijf verzorgende varianten met elk een heerlijke geur en te herkennen aan de bijzondere ronde vorm. Denk aan lychee, zoete bes en frisse abrikoos. Het fijne van de balm is dat het de lippen goed invet en lang blijft zitten. Tevens geeft het natuurlijk een bescherming. De adviesprijs voor de balm is €5,95 per stuk.

2

Belweder Therapeutische verzorgingslijn
Exclusief voor apotheken biedt Belweder een therapeutische lipverzorgingslijn aan, bestaande uit zes hoogwaardige lippenbalsems. De fancy verpakking van deze fijne sticks doet het hem. In een handomdraai verzorg jij jouw lippen.

Verzorgende Lipgloss
Tevens heeft Belweder voor de echte lipglossliefhebbers een fijne en verzorgende lipgloss uitgebracht. Geeft net wat meer glans en glamour aan je lippen. Hoe fijn is dat?

Belweder is online verkrijgbaar op belweder.nl en via drogist.nl. De Balm collectie is
o.a. verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Kijk voor meer verkooppunten op belweder.nl. Houd de website goed in de gaten, want Belweder heeft nog veel meer fijne musthave producten.

Balm ALL

Winactie
In samenwerking met Belweder mag The Daily Dutchy drie keer een te gek pakket weggeven met de bovenstaande producten. Kans maken op één van de leuke pakketjes met daarin 1x de Lip Balm, 1x de Therapeutische verzorgingslijn en 1x de Verzorgende Lipgloss? Like @thedailydutchy op Instagram en Facebook en laat weten waarom jij wel wat extra verzorging voor je lippen kunt gebruiken.

1

Was jij al bekend met de fijne producten van Belweder?

Bron: Belweder
Bron beeld: Belweder

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.