Shopping | 10x Stippen

Deze trend hebben we al meerdere malen gespot gedurende de lente-collectie van dit jaar: kledingstukken met zo veel mogelijk stippen. Zowel voor vrouwen als voor mannen is deze trend hot. Stippen maken je outfit speels, maar let er wel op dat niet je gehele outfit uit stippen bestaat. Stippen zijn een echte eyecatcher en daarom mag je er zeker mee gezien worden dit seizoen.  Lees gauw verder en shop jouw favoriet!

Grote, ronde stippen op blousejes, rokken en broeken. Het is letterlijk op elk kledingstuk aanwezig. Je kunt gaan voor de grote ronde stip, maar je kunt ook voor kleine ronde stippen gaan, als je voorkeur uitgaat naar iets wat meer subtiel is. Op de catwalk zien wij stippen in allerlei soorten en maten voorbijkomen. Een hot item die dus zeker niet in je kledingkast mag ontbreken.

Niet alleen vrouwen hebben veel items met polka dots in hun garderobe. Tegenwoordig worden ook steeds meer mannen gespot met deze trend. Geef je zakelijke outfit een extra toevoeging door een blouse of stropdas te dragen met polka dots. Stippen geven meer pit aan een outfit, maar kunnen het tegelijkertijd ook een stuk speelser maken. Hierdoor oogt je outfit minder saai. Een ding is overduidelijk: stippen zijn weer terug van weggeweest!

Bang dat deze trend te truttig voor je is? No worries… combineer je item met stippen met een leren jasje of met denim. De welbekende boyfriend jeans doet het overigens ook errug goed bij deze trend.

Shop ze!

Modemusthaves1
Modemusthaves €29,95

mango3
Mango €9,99

Mango2
Mango €49,99

Mango1
Mango €19,99

Forever211
Forever21 €16

debijenkorf1
De Bijenkorf €44

boohoo1
Boohoo.com €23

ASOS3
ASOS €53,52

ASOS2
ASOS €42,25

ASOS1
ASOS €28,15

Wat vind jij van de stippen trend?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedNL womens 1280X300