Hotspot | De Liefde

View Gallery
13 Photos
Hotspot | De Liefde
DeLiefde1

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde9

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde2

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde10

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde3

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde11

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde4

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde12

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde13

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde5

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde6

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde7

De Liefde - By The Daily Dutchy

Hotspot | De Liefde
DeLiefde8

De Liefde - By The Daily Dutchy

De Liefde heeft misschien wel het fijnste en mooiste terras in de zon van Amsterdam. De ideale plek om met je grote liefde te daten of met je geliefde vrienden een borreltje te doen. In het kleinste park van Amsterdam bevindt zich dit fijne zaakje en hier ben je zeker aan het juiste adres om je even terug te trekken van de drukte om je heen. Uiteraard serveren ze hier naast een goede sfeer ook héérlijk eten. Benieuwd naar De Liefde? Lees dan snel verder!

De Liefde - By The Daily Dutchy
De Liefde – By The Daily Dutchy

In Het Bilderdijkpark in Amsterdam West loop je meteen De Liefde tegemoet. Een groot park is het niet, maar wel een geliefd park waar je zeker niet om De Liefde heen kan. Een spot die het voornamelijk van de zwoele zomeravonden moet hebben, maar waar je ook heerlijk knus in de wintermaanden kunt dineren, met de grachten en het dan winterse park als uitzicht.

Voor alle liefhebbers is er vanalles te bestellen op de kaart. Een lekker stuk vlees of vis, maar ook voor een sappige burger van bijvoorbeeld het zwijn ben je hier aan het juiste adres. Tevens zijn er ook gerechten buiten de kaart te bestellen, die de bediening je graag aan tafel vertelt. Zo kon de liefde van onze Vivian genieten in de zon met een heerlijk mosselpannetje.

Liever een gezellige borrel doen en het diner skippen? Maak dan vooral gebruik van de ‘Bar Bites’ kaart met lekkernijen als; kalfsbitterballen, garnalenkroketjes en seranoham. Voor de fijnproevers is er tevens een ‘Charcuterie De Liefde’ te bestellen met diverse Spaanse fijne vleeswaren.

Nice to know
De Liefde is ook af te huren voor besloten feesten. Of bespreekbaar voor groepen. Tevens ligt er achter het pand aan de grachten een sloep voor 20 personen. Deze sloep is te huur met schipper voor een comfortabele tocht over de grachten door Amsterdam. Neem voor deze opties gerust even contact op via [email protected] of neem een kijkje op de website.

Good to know
De Liefde bevindt zicht aan het Bilderdijkpark nummer 1A in Amsterdam West. Van maandag t/m zondag kun je terecht van 12.00 tot 23.00 in de avond. Met mooi weer raden wij wel aan om even een reservering te plaatsen op de website of even te bellen.

Was jij al bekend met De Liefde?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.