In de Agenda | Amsterdam Wine Festival 2017

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan hebben wij voor jou het te gekke festival gevonden. Namelijk, het Amsterdam Wine Festival. De wijnwalhalla in de Westergasfabriek, waar je wijn kunt proeven van maar liefst 45 fantastische wijnhuizen van het zuidelijk halfrond. Wat wil je als wijnliefhebber nog meer? Precies, hier bij aanwezig zijn en wij vertellen je hoe!

Def event banner

Wijn is fijn en zo ontdekte ook festivalland dat veel mensen een groot liefhebber van wijn zijn en hier graag meer kennis over opdoen. Je weet natuurlijk heel goed wat je wel en niet lekker vindt door te proeven, maar weet je ook waarom? En wat jouw smaak nouw interresant vindt? Daar kom je op het Wine Festival zeker achter.

“De eerste editie van het Amsterdam Wine Festival belooft een onvergetelijke beleving te worden. Bezoekers kunnen zich helemaal onderdompelen in al het moois wat het zuidelijk halfrond te bieden heeft. De zaterdag is al bijna uitverkocht en in totaal verwachten we zo’n 10.000 bezoekers!”, aldus medeorganisator Ivar Beukeboom Het aanbod van wijnen is zeer breed, van mooie instapwijnen zoals een chenin blanc van Drosty Hof voor €3,- per glas, tot echte klappers als de Grange van Penfolds uit 2001 voor €110 per glas. Ook komen er speciaal voor het Amsterdam Wine Festivaleen aantal wijnmakers naar de Westergasfabriek om kennis te maken met de Nederlandse wijndrinkers. Zo zullen onder andere de heer Arizu (grondlegger en CEO Luigi Bosca) en Warren Granat-Mulder (Rust & Vrede Wine estate) aanwezig zijn.” Aldus de organisatie van het Wine Festival.

Good to know
Van vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart ben je welkom in de Westergasfabriek in Amsterdam om te proosten samen met wijn liefhebbend Nederland. Elke dag is er een uiteenlopend programma aanwezig met proeverijen, workshops, tours en wijn-spijs combinaties. Het festival biedt je dus ook veel meer dan allleen een wijntje drinken. Net zo enthousiast als ons? De workshops en tickest voor het festival kun je hier kopen!

Zien wij jou bij het Amsterdam Wine Festival?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedAccessories female NL 051216 - 310317 728x90

 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.