In de Agenda | Pause Pop-up 2017

View Gallery
6 Photos
In de Agenda | Pause Pop-up 2017
6

In de Agenda | Pause Pop-up 2017
5

In de Agenda | Pause Pop-up 2017
4

In de Agenda | Pause Pop-up 2017
3

In de Agenda | Pause Pop-up 2017
2

In de Agenda | Pause Pop-up 2017
1

Voor de een al bekend, voor de ander misschien nog niet, maar als je het ons vraagt zeker de moeite waard om te bezoeken. De derde editie van PAUSE pop-up vindt dit weekend plaats. Dit event staat volledig in het teken van fashion, creativiteit en innovatie en biedt een stylish en sustainable alternatief voor fast lifestyle. Benieuwd en wil je hier graag bij aanwezig zijn? Lees dan snel verder en maak kennis met Pause Pop-up!

5

Pause pop-up is een event dat vier dagen duurt en waar designers hun werk showen en verkopen. De kernwoorden van dit event zijn dan ook mode en kunst. Romina Pirani en Leticia Bordoni zijn de oprichters en streven naar transparantie en innovatie in de mode-industrie. Voor het event zijn ze samen gaan werken met Nederlandse en internationale designers, kunstenaars en performers.

Bij dit event pauzeer je letterlijk en maak je kennis met de designers zelf, sta je stil bij de ontwikkeling van de items en wordt je bewust waarom de mode-industrie enorm toe is aan verandering. Pause pop-up vindt dat we toe zijn aan eerlijke werkomstandigheden voor de mens en het milieu. Daarom wordt er tijdens dit event rekening gehouden met realistische prijzen en worden er kwalitatieve materialen gebruikt. Naast mode zijn er ook kunst en art performances, live fotoshoots en muziek.

Na een bezoekje aan dit event heb je gegarandeerd een andere kijk op mode en je koopgedrag. Met deze bewustwording kunnen we allemaal iets bijdragen aan een betere wereld!

Good to know
Pause pop-up vind plaats van 30 maart tot 2 april inde Pasthoornkerk in Amsterdam. De Grand Opening is donderdag 30 maart van 17:30 tot 20:00 uur. Niet geheel onbelangrijke note; de entree van dit event is geheel gratis! We like!

Ga jij dit weekend ook een bezoekje brengen aan Pause pop-up?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Bron: Paure Pop-up
Bron beeld: Pause Pop-up

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedNL Banner 500 x 500