Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!

View Gallery
9 Photos
Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6ef

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6f1

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6f3

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6f4

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6fa

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6fb

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6fc

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6fd

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Hotspot | Snoeptastisch Zwolle!
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_700

Snoeptastisch - by The Daily Dutchy

Menig zoetekauw mag zichzelf gelukkig prijzen, want Zwolle is een zeer unieke hotspot rijker. Snoeptastisch! is de winkel van eigenaresse Barbara Mulder. Maar bij Snoeptastisch! kun je niet enkel (h)eerlijk snoepen. Ook mensen met een andere levensstijl kunnen bij haar winkel terecht voor de allerlekkerste snoepgoed. The Daily Dutchy ging jullie alvast voor en wij kunnen vertellen dat al het snoep fantas.. ehm, snoeptastisch smaakt! Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar deze hotspot? Lees dan gauw verder!   

Snoeptastisch – by The Daily Dutchy

Eigenaresse Barbara Mulder droomde als kinds zijnde al van haar eigen snoepwinkel. Hoe gaaf is het dat ze sinds een half jaar eindelijk die droom heeft kunnen waar maken? En alsof dat al niet genoeg is, mag ze zichzelf gelukkig prijzen met een prachtig pand middenin de historische binnenstad van het prachtige Zwolle.

(H)eerlijk snoepen

Bij Snoeptastisch vind je een aantal unieke lekkernijen, waaronder de welbekende macarons van Hotspot DutchHomemade. Eigenaresse Barbara vertelt vol trots dat de menig Zwollenaar terugkomt voor deze overheerlijke macarons. Ook haar chocoladebikkels doen het erg goed onder het publiek. Deze chocoladebikkels zijn verkrijgbaar in veertig verschillende smaaksensaties. Jammie! Deze spot biedt voor de echte zoetekauw een enorm hoeveelheid aan schepsnoep. Daarnaast doen de vegan lekkernijen het ook erg goed. Brownies, diverse soorten spekkoek, fudge Oreo’s en de fudge chocolade zijn allemaal lactose en eivrij.

Levensstijl

Laten wij jullie alvast uit de gedachte helpen dat Snoeptastisch enkel geschikt is voor mensen die (h)eerlijk en verantwoord willen snoepen. Integendeel, eigenaresse Barbara vindt het juist belangrijk dat iedereen met elk soort levensstijl terecht kan in haar snoepwinkel.

Nice to know

Snoeptastisch wordt zeer binnenkort voorzien van een nieuwe toevoeging. Barbara vertelt vol enthousiasme hoe leuk het haar lijkt om (h)eerlijk ijs te gaan verkopen en dit eventueel te combineren met een lekkernij uit haar snoepwinkel. ‘’Ik zou dan bijvoorbeeld een macaron bovenop een bolletje ijs doen’’, glundert de eigenaresse. Ze ziet het al helemaal voor zich en ook wij kunnen niet wachten tot dit idee wordt gerealiseerd.

Good to know

Snoeptastisch bevindt zich aan de Oude Vismarkt, middenin de historische binnenstad van Zwolle. De snoepwinkel is bijna elke dag geopend voor haar snoepliefhebbers. Op maandag is deze hotspot helaas gesloten. Dinsdag, woensdag en vrijdag kun je van 10.00 tot 17.30 uur jouw favoriete snoepgoed uitkiezen. En op donderdag van 13.00 tot 20.00 uur. Heb je in het weekend zin om te snoepen? Snoeptastisch! opent op zaterdag haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur. Je vindt deze (h)eerlijke hotspot aan de Oude Vismarkt 8, 8011 TB te Zwolle.

Wanneer ga jij al het (h)eerlijke snoepgoed proberen van Snoeptastisch?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Select