Upcoming | Pakken van CIRCE The Label

View Gallery
7 Photos
Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd1

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd2

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd3

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd4

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd5

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd6

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Upcoming | Pakken van CIRCE The Label
circethelabeltdd7

CIRCE The Label - by The Daily Dutchy

Het upcoming Amsterdamse merk CIRCE The Lable ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Het jonge pakkenmerk is opgericht door de evenals jonge Katja Drovossekova. “De vrouw is de hoofdfocus van CIRCE en net als “de vrouw” is CIRCE The Label een brand gericht op multi-tasking: dressing every occasion. Gaat jouw hartje, net als ons,  sneller kloppen van een roze pak? Lees dan snel verder, want wij stellen CIRCE The Label graag aan je voor!

CIRCE The Label is sinds eind 2016 een feit en opgericht nadat de vraag naar moderne en modieuze werkleding steeg. Vrouwen houden niet meer van driedelig grijs, maar willen modieus en uiteraard ook in stijl de werkvloer betreden. Met dit pakkenmerk is het mogelijk. Een pak met een knipoog. Zakelijk door het model, maar modieus en draagbaar voor veel gelegenheden door de toffe printen. CIRCE The Label breekt de ‘formele’ barrière van het dragen van een pak middels een casual twist en daar zijn wij hartstikke blij mee!

Met de eerste Spring/Summer collectie 17/18 laten wij je graag kennismaken. Een collectie bestaande uit vier pakken: Botanique, Limoncello, Blush en Voyage. Een pak waarbij jij zeker de aandacht trekt en waar de hoge kwaliteit ook zeker zichtbaar is. Wij van The Daily Dutchy zijn fan van het nu hippe roze pak, maar het liefst hebben wij elk pak in de kast hangen.

Good to know

De pakken zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Waarvan twee een mooie print hebben en twee voor rustigere gelegenheden goed draagbaar zijn. De blazer en broek zijn als pak samen te bestellen voor €189.99. Tevens kun je de blazer en de broek ook als losse items bestellen. Ideaal als je bijvoorbeeld twee verschillende maten nodig hebt. Voor iedere vrouw een passend item, aangepast op haar behoeft. Aldus CIRCE The Label. De pakken kunnen besteld worden op de website. Tevens vind je hier nog meer mooie informatie over het merk.

Was jij al bekend met de pakken van CIRCE The Label?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved Solden

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.