WINNEN | Kaartjes voor het Exclusieve THE ART OF APERITIVO

Vorige jaar mochten wij het te gekke Peroni Diner al bijwonen. Hier werd er een Pop-up Risotteria geopend in de Hangar in Amsterdam. Dit jaar pakt het Italiaanse bierlabel Peroni wederom uit met een te gek event namelijk “The Art of Aperitivo”, met niemand minder dan topchef Jaimie van Heije, coktaigoeroe Tess Posthumus en trendsetting Stylist Thomas Vermeer. Kortom, bij dit feestje wil jij zijn en wij van The Daily Dutchy mogen kaartjes weggeven, zodat jij met ons kunt genieten van deze bijzondere avond! Benieuwd naar alle ins & outs? Lees dan snel verder…

Het leukste moment van de dag in Italië: de Aperitivo!

Samen met vrienden genieten van verfrissende drankjes en heerlijke bites – de perfecte zomerse namiddag. Maar wat gaan we deze zomer precies eten en drinken? En wat trekken we aan tijdens dit Aperitivo moment? Italiaans stijlbier Peroni nodigt toonaangevende Nederlandse style setters uit om hun visie te geven op de Italiaanse Aperitivo. Topchef Jaimie van Heije, cocktailgoeroe Tess Posthumus en trendsetting stylist Thomas Vermeer ontwikkelen een serie gerechtjes, cocktails en outfits die perfect samenkomen in de Peroni Art of Aperitivo styleguide 2019. Deze wordt op 6 juni gelanceerd in HuizeFrankendaelinAmsterdam. Wij kijken nu al uit naar deze avond!

Aperitivo met een “Dutch touch”

Zet je smaakpapillen maar op scherp, want volgens chef Jaimie van Heije krijgt het typisch Italiaanse Aperitivo moment dit jaar een ‘Dutch touch’. Licht verfrissende gerechtjes en knappe bites als tartelette met Hollandse garnaaltjes, een Zeeuwse oester en haring mogen dit jaar niet ontbreken naast de traditionele gedroogde worst of mooi gesneden ham.

Hoptales – Bier-Infused Cocktails

World’s best female bartender en cocktailkenner Tess Posthumus: “We zien dit jaar steeds meer bier-infused cocktails, de zogenaamde Hoptales. Een goede mix van Peroni, een touch of suikersiroop en limoen, een scheutje vodka, gin of jenever en sodawater.” Geen ingewikkelde ingrediënten en shakes; easy does it. Ook NOLO – zonder alcohol of met een laag alcoholpercentage – is deze zomer in swing. Cheers! 

Knallend en kleurrijk

Een kleurrijke Aperitivo zomer, dat voorspelt topstylist Thomas Vermeer. Van knallend mango- geel, soft rabarber-roze tot fris appel-groen. “Zie je Aperitivo-outfit als een recept waarin je verschillende kleuren op een ‘smaakvolle’ manier met elkaar combineert”, aldus Vermeer. Voor mannen geldt: boxy en oversized overhemden, het liefst met Cubaans kraagje voor een echte holiday vibe. Voor vrouwen zijn de silhouetten ruim, royaal en gelaagd. Goede accessoiresoorbellen, haarbanden, haarclips en grote zonnebrillen met ‘monster shields’ – zijn belangrijker dan ooit. Zie het als de garnering op je zomerse cocktail! En vergeet deze zomer ook de traditionele flipflops niet, de opvolger van de badslipper van vorig jaar en erg geschikt voor dat laid back Aperitivo gevoel.

Bijzijn  is meemaken

Benieuwd naar de style voor deze zomer? De Peroni Art of Aperitivo Styleguide wordt op 6 juni gelanceerd in Huize Frankendael in Amsterdam. De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italodisco van cult-label Bordello a Parigi voor die typisch Italiaanse Aperitivo sfeer. Van 17.00 tot 21.00 uur. 

Je maakt kans om deze lancering bij te wonen. Reserveren doe je hier! 

Kans maken om kaartjes te winnen

Like The Daily Dutchy op Instagram en Facebook en tag de vriend(in) waarmee jij bij dit te gekke diner aanwezig wil zijn!

Zien wij jou bij Peroni?

Beeld: Meis Belle Wahr & Jip Merkies – The Daily Dutchy

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.