Barberbooking

Snel een kapper nodig, maar bang voor teleurstellingen dat er geen plek is? No problemo wij hebben de oplossing. Via de website van Barberbooking kun je namelijk met een paar muisklikken een kapper bij jouw in de buurt vinden, die meteen plek heeft. Hoe dit precies werkt leggen wij je graag uit, dus lees snel verder!

Barberbooking
Advertorial

Tegenwoordig gaat alles online. Zo shop je online, reserveer je online een tafeltje bij je lievelingsrestaurant en zo boek je ook online een afspraak bij de kapper…

Barberbooking is opgezet en bedacht door kappers. Verschillende salons in Nederland bieden aan de hand van een website een plek aan waar jij 24/7 een afspraak kunt maken bij een kapper bij jouw in de buurt.

Via de startpagina kun je dan ook gemakkelijk je plaats of postcode invullen om terecht te komen op de pagina met beschikbare kappers in jouw buurt. Ook kun je verschillende reviews lezen over de kappers en zelf je ervaringen delen. Zo weet je precies wat je ongeveer te wachten staat. De kapper blijft natuurlijk altijd een beetje eng en zeker als je voor het eerst naar een nieuwe kapper gaat!

Was jij al bekend met Barberbooking?

Bron: Barberbooking
Bron beeld: Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.