Fashion | 10x Kekke denim jackets

In de jaren negentig was een denim jacket al hot en ook nu is het dragen van dit item super hip. Buiten op straat, maar ook op de catwalk kunnen we er niet meer om heen, de denim jacket wordt overal gespot en wij houden ervan! Een denim jacket blijft tijdloos en is daarom onmisbaar in jouw garderobe. Wij van The Daily Dutchy hebben speciaal voor jou tien kekke varianten op een rij gezet. Lees gauw verder en shop jouw favoriet!

Een echte gouwe oude: een spijkerjasje. Haast onmisbaar voor elke modebewuste vrouw, want het dragen van een spijkerjas oogt immers hip en stoer. Denim jackets zijn een van de vele items die terugkomen als trend en daarom is het ook zo van belang om op z’n minst een exemplaar in je garderobe te hebben hangen. Tegenwoordig hoef je niet meer een denim jacket te hebben van blauwe spijkerstof. Een donkerkleurige of lichtkleurige denim jacket is namelijk net zo leuk en net even iets anders.

Een geruime tijd geleden was denim on denim erg hot, maar ook nu is het leuk om een denim jacket boven een denim jeans te dragen. Een clean wit T-shirt eronder dragen zou haast te cliché zijn en daarom mag je gerust wat gaan spelen met print. Probeer eens een blouse met verticale strepen eronder te dragen, bijvoorbeeld. En voor een zwoele zomeravond zou je kunnen overwegen om je denim jacket te combineren met een strak kort jurkje. Verder kun je alle kanten op wat schoeisel betreft, maar ons voorkeur gaat toch uit naar een paar mooie sneakers.

Shop ze! 

ASOS1
ASOS €23,33

ASOS2
ASOS €42,67

ASOS3
ASOS €28

boohoo1
Boohoo.com €38

Boohoo2
Boohoo.com €27

Debijenkorf1
De Bijenkorf €52

Forever21
Forever21 €28

Mango1
Mango €35,99

Mango2
Mango €35,99

Mango3
Mango €49,99

Welk denim jacket is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved