Fashion | 6x De leukste clutches

Tijdens het stappen zie je steeds vaker de clutch als handtas gebruikt worden. Een clutch biedt de perfecte uitkomst voor dit soort gelegenheden. Het wordt dan ook voornamelijk gezien in combinatie met avondkleding. The Daily Dutchy heeft maar liefst zes leuke en mooie clutches voor je uitgezocht. Mocht je de ‘clutch’ kwijt zijn’? Bekijk dan snel onze shopping!  

De clutch werd voor het eerst gezien in de jaren vijftig, destijds werd het ‘pochette’ genoemd. Het wordt voornamelijk gezien als een accessoire. Hoewel een clutch zeer elegant oogt, is het alles behalve praktisch. Er is namelijk net genoeg ruimte voor lippenstift, zakdoekjes, wat geld en je mobiele telefoon. Het is dan ook af te raden om er dingen in te doen die zwaarder zijn, hierdoor wordt het minder prettig om een clutch bij je te dragen.

Het dragen van een clutch oogt feestelijk en elegant en is dan ook bedoelt voor de stijlbewuste vrouw. Een clutch zegt heel veel over de stijl van de desbetreffende vrouw die het bij zich draagt. Zo kun je voor een blingbling variant gaan of voor een leuke colour blocking.

Shop ze!

mango
Mango €25,99

fab-clutch-60500169-productzoom_rd
Hema €15

asos
ASOS €20,42

asos
ASOS €35,21

asos
ASOS €39,44

asos
ASOS €39,44

Welke clutch is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved