Hendricks zet de komkommer in als geldig betaalmiddel!

Dit keer wordt het niet smijten met Euro’s of Bitcoins, deze betaalmiddelen maken namelijk plaats voor de Komkommer. Ja, dit lees je goed… Inderdaad de langwerpige groente die je het liefst door je salade chopt of in je Hendrick GT drinkt wordt een geldig betaalmiddel! Benieuwd, hoe, waarom, wat en waar? Lees snel verder want wij weten de ins & outs!

De welbekende groene groente schrijft 14 en 15 juni geschiedenis. In samenwerking met Hendrick en de Amsterdamse club de Marktkantine wordt dit groene groentje namelijk een geldig betaalmiddel in dezer dagen..

In deze dagen is het mogelijk om in pop-up “De Komkommerkantine” een komkommer in te ruilen voor een Hendricks Gin & Tonic. We like, want nu het komkommertijd is zijn er genoeg komkommers te vinden in het land!

Jennifer – Ginnifer – De Jong, Nederlands ambassadeur van Hendrick’s Gin en komkommereconoom,bevestigt de geruchten: ‘We merken al een tijdje dat men – na de bitcoin – weer op zoek is naar een tastbaar alternatief voor reguliere betaalmiddelen. Dat alternatief is de komkommer.’ De Jong ziet deze ontwikkeling dan ook met grote blijdschap tegemoet: ‘Al jaren dromen we van een wereld waar we cash inruilen voor komkommers. Deze bijzondere groente verdient die erkenning.’

Good to know

Slechts een selecte testgroep (18+) krijgt toegang tot De Komkommerkantine. Aanmelden kan via een WhatsApp naar +316 54 34 59 23. Uit alle aanmeldingen worden de meest wonderbaarlijke individuengeselecteerd voor een bezoekje aan de bar. Zij krijgen op vertoon van hun legitimatie toegang. Vanwege een fluctuerende koers kan er maximaal 1 komkommer per gast ingewisseld worden. Alle volgende drankjes zijn voor reguliere euro’s te koop. De komkommerkantine accepteert komkommersin alle soorten en maten. Namaakkomkommers vallen onder valsmunterij en zullen ook zo behandeld worden.

Wie zien wij 14 en 15 juni in de “Komkommerkantine”?

The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.