In de agenda | Baut Burgerfest

BAUT is een rondreizend restaurant, een concept van chef Michiel van der Eerde. Deze chef organiseert regelmatig evenementen waaronder de FEST-zondagen. Over een paar dagenzal Baut Burgerfest plaatsvinden. Volledig in het teken van – hoe kan het ook anders – burgers! Wij van The Daily Dutchy genieten zeker van een hamburger op z’n tijd en zijn dan ook aanwezig bij dit toffe evenement. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Het Burgerfest zal niet enkel overheerlijke hamburgers serveren. Voor een potje goed vermaak zal er een spelletjesavond worden georganiseerd. En is er een te gekke winactie om jouw eigen hamburger op te menukaart te krijgen. Genoeg redenen om dit evenement te bezoeken dus!

Burgers om van te watertanden

Wat het Baut Burgerfest van dit jaar zo bijzonder maakt: het is uitgegroeid tot een fine dining restaurant. Naast smakelijke hamburgers vind je nu ook verfijnde gerechten op het menu. Tijdens de feestelijke FEST-editie op zondag 25 november zullen er diverse hamburgerhoogtepunten aan bod komen.

Meer dan enkel burgers

Geniet van een ijskoud biertje en de muziek op de achtergrond tijdens het nuttigen van jouw hamburger. Maar tijdens dit evenement wordt er ook een spelletjesavond georganiseerd. Speel een potje bierpong met vrienden of doe mee aan de Baut Buurtbingo. Er zijn ongelooflijk toffe goodies te winnen van onder andere Barts Accessoiries en Brandt en Levie worstenmakers. Ga je liever voor de hoofdprijs? Dan kan je natuurlijk ook kans maken op dinerbonnen. 

Nice to know

Hoe tof zou het zijn om jouw eigen hamburger terug te vinden op het menu? Het Baut Team roept via social media iedereen op om zijn of haar lekkerste en meest originele burgerrecept in te zenden. Het meest originele recept wordt daadwerkelijk op de menukaart gezet en zal dus ook verkrijgbaar zijn tijdens het Baut Burgerfest! De winnaar mag maar liefst vijf(!) vrienden kiezen om aan te schuiven en de hamburger te proeven.

Good to know

Het Baut Burgerfest zal zondag 25 november plaatsvinden.

Ga jij meedoen aan de winactie van Baut Burgerfest?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.