In de Agenda | Girls Who Borrel x The Daily Dutchy – Lokaal Edel

Lieve lezers, borrelaars, levensgenieters en ambitieuze weekend vierders. We hebben leuk nieuws voor jullie! Op zaterdag 1 september organiseert The Daily Dutchy in samenwerking met Girls Who Magazine een te gekke zomerborrel. samen laten we de werkweek achter ons en proosten we op het weekend, de vriendschap en het leven. En jij kan daar bij zijn! 

Van online naar offline

Het eerste wat we doen als we wakker worden. Als we op het terras zitten, op de wc of aan de bar. In de bioscoop. We kunnen overal en altijd online en zijn dat dus ook, want de telefoon is de perfecte afleiding tijdens lange meetings en wachttijden. Daarnaast hebben we honderden Instagram vriend(innen) die allemaal een ‘like’ verdienen en wanneer de foto écht tof is, zelfs een reactie. Maar hoe goed kennen we elkaar nou eigenlijk? Eén van de ideeën achter onze Girls Who Borrel x The Daily Dutchy is het personaliseren van het digitale wereldje. Elkaar offline ontmoeten, ff écht samenzijn, bijkletsen met vriendinnen en proosten op de vriendschap. Of we hier foto’s van gaan maken? Natuurlijk;-)

Het einde van de zomerstop

Nóg een goede reden om deze borrel te organiseren is om het einde van de zomerstop te vieren. Voordat we beginnen aan onze cursus journalistiek of studie bedrijfskunde, voordat de voetballers het veld weer op moeten, de terrassen afbouwen, de kiddo’s weer naar school gebracht moeten worden en we burgerlijk op de bank zitten om De Wereld Draait Door, Expeditie Robinson en andere series te volgen, heffen we het glas nog keer en gaan we helemaal los. De sociale activiteiten van de zomer nemen af, maar we nemen in stijl ‘afscheid’ van de zwoele zomer.

Hoe, wat, waar, wanneer?

Op zaterdag 1 september zijn jij en je vriend(innen) vanaf 17:00 welkom voor een aperitief. En buitenbar zal onze drankjes verzorgen, de silent disco-koptelefoons hangen klaar en het rad van fortuin kan niet wachten om gedraaid te worden. Want ja borrelaars, er vallen prijzen te willen! Zo kunnen pizzaliefhebbers hun geluk opdoen met een pakket van Magioni, zijn er gastenlijstplekken te winnen voor de seizoensopening van EdelWise en kunnen we de dorstige onder ons blij maken met een liter drank. Dit, en nog veel meer!

Na al die drankjes en (silent) dancemoves begint onze maag natuurlijk ook te borrelen. Daarom zullen er lekkere tafelhappen klaarstaan en zijn er genoeg borrelhappen te proeven en bestellen. Wij hebben er nu al zin in, jullie ook?

Ook leuk om te lezen: Dineren aan het water bij Lokaal Edel

Good to know

Wanneer: zaterdag 1 september 2018
Tijd: 17.00 – 00.00 uur
Waar: Lokaal Edel
Event: Facebookevent

Zien we jou en je girls op 1 september? Het lijkt ons leuk om met jullie te proosten op het weekend, de nieuwe maand en het leven!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.