In de agenda: The VIEW Concepts BREBL SALE NO.2

The Daily Dutchy is fan van vintage, fashion en van eigen initiatief nemen. Zo is The Daily Dutchy ook fan van The VIEW Concepts en het evenement genaamd Brebl Sale No.2. Houd je van mooie tweedehands spullen, van goede kwaliteit, maar vooral niet te duur? Dan moet jij zeker een kijkje nemen bij The VIEW Concepts Brebl Sale No.2! De meiden van The VIEW brengen de mooiste spullen boven water en geven dit graag een nieuw leven. Lees snel verder voor alle ‘ins and outs’…20907_1575415639373131_6953938312053956413_n

Tweedehands en vintage is hét tegenwoordig helemaal…

Verschillende winkels en markten durven hier nog best een bedrag voor te vragen, maar The VIEW wil jouw graag haar kleding aanbieden voor een fatsoenlijke prijs! Er is genoeg kleding dat rond dwaalt zonder bestemming, maar hier kan iemand anders natuurlijk mega blij van worden. Dit is vast bij een ieder herkenbaar, want ja lady’s bij jou in de kast vinden we vast ook een stapeltje kleding die in jaren niet meer aangeraakt is.

De locatie Brebl is onderdeel van het creatieve Honigcomplex in Nijmegen en hier zal The VIEW Sale No.2 9 mei haar mooie spul verkopen, met als doel iemand anders er héél blij mee te maken. Dit doen zij niet alleen, want naast hun eigen spul kan jij je bijvoorbeeld ook aanmelden om je mooie spul op tafel te leggen! Echter zoekt The VIEW wel jonge en creatieve jongens en meisjes die het beste bij hun view en doelgroep passen.

Wat kan je verwachten? Simpel, allerlei soorten spul van een paar mooie boots à la Dr. Martens tot de mooiste vintage lampen. Dit allemaal natuurlijk onder het genot van lekkere muziek, een toplocatie en ongedwongen gezelligheid, aldus The VIEW.

Wij Hollanders houden van lijstjes dus even alles nog een keer op een rijtje:

IN DE AGENDA: Zaterdag 9 mei
WAT: The VIEW Concepts BREBL SALE NO.2
WAAR: Brebl waalbandijk 14e / 14f, 6541AJ Nijmegen
TIJD: Van 13.00 tot 18.00

Oh! En denk jij dat je met je uitgepuilde kast kleding en overmatig spul bij dit concept past? Wees dan vooral niet verlegen een mailtje te sturen naar theviewconcepts@gmail.com voor het aanmeldformulier.

Ga jij een kijkje nemen bij The VIEW Concepts BREBL SALE NO.2? 

Bron: The VIEW Concepts

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook en Instagram!

X The Daily Dutchy X

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.