Peroni opent eerste pop-up risotteria ter wereld!

Wij van The Daily Dutchy zijn gek op Italian food en worden van het volgende nieuws dan ook erg blij. In Amsterdam opent namelijk voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. Lees snel verder! 

De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni, dat de gebroeders speciaal laat overkomen uit de regio Piëmont. De geboortestreek van Manuel en Christian Costardi staat dan ook bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over, om zich volledig te storten op de lokale specialiteit risotto. Met succes: hun rebelse benadering werd beloond met een Michelinster en nu komen de heren naar Amsterdam met hun beroemde risotto kookkunsten!

Maar 100 plekken beschikbaar!

Voor slechts één avond is er de kans om één van de 100 plaatsen te bemachtigen in de unieke pop-risotteria. Ga voor reserveringen snel naar www.peroni.nl/risotteria  en waan jezelf voor een avond in Italiaanse risotto sferen!

Good to know

Op dinsdag 9 oktober laten ze hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza. Risotto eten voor gevorderden dus!

Nice to know

Peroni Nastro Azzurro is premium pils dat Italiaanse smaak, stijl en vakmanschap ademt. Nastro Azzuro werd voor het eerst gebrouwen in 1963 in de Romeinse brouwerij van Peroni, en wordt tegenwoordig geserveerd over de hele wereld. Peroni organiseert regelmatig evenementen in samenwerking met stijlmakers als modeontwerper Margherita Missoni en Grammy-winnares St. Vincent.

Zien wij jou bij Peroni’s Pop-up Risotteria? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.