Pop-up | De eerste wild-wijnbar van Amsterdam

Wijn en wildseizoen liefhebbers opgelet, want deze pop-up bar is echt iets voor jou! De komende weken wordt Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam aan de Spuistraat, getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom “het beste van twee streken” komt de pop up tot stand door de unieke samenwerking tussen Pays d’Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe. Wil jij net als The Daily Dutchy een avondje vertoeven bij deze wilde wijnbar? Lees dan snel verder, want wij vertellen je alle ins & outs!

bar vlieg

Wilde wijn-spijscombinaties

De wijnen van wijnlabel Pays d’Oc IGP zijn erg goed te combineren met de gerechten, die geserveerd worden in restaurant ‘t Vliegend Hert. Dit mede door de diversiteit aan druivenrassen, die dit wijngebied rijk is.  Zo is de wijnlijst zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving. Wit, rosé en rood; alle wijnen beschikken over het IGP kwaliteitslabel dus je kunt het zo wild maken als je zelf wilt.

Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en dragen de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waar je uit kunt kiezen, dus voor ieder wat wil(d)s. Denk aan wildpaté, hertenstoof, ragout… Loopt het water je al in de mond?

Nice to know

Liever het wild in het wild laten staan? Dan kun je gelukkig ook bij deze bijzondere pop-up terecht, zo is er aan een ieder gedacht met een aantal paddenstoelgerechten.

Good to know

Van 11 t/m 28 november ben je van woensdag t/m zondag welkom om te genieten van een goed glas Pays d’Oc-wijn in combinatie met heerlijke wildgerechten. NH Hotel Group, waar Bar de Vlieg onderdeel van is, werkt graag mee aan de bijzondere pop up om de historie van het eeuwenoude pand in de schijnwerpers te zetten. Om teleurstellingen te voorkomen, kun je hier reserveren!

Openingstijden
16:00 – 23:00
Diner shift 1 – van 17:30 – 20:00
Diner shift 2 – van 20:00 – 22:30

Met wie wil jij naar deze wilde wijnbar?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved