Ga samen met vrienden de keuken in bij St(r)eaming Chefs

Nu we de fijnste restaurants weer even moeten missen vraagt dat om wat meer creativiteit voor een gezellige avond ‘uit’. Gelukkig verzamelen wij van The Daily Dutchy de leukste tips om je geen avond of dag te hoeven vervelen. Dus strik je schort om, zet de pannen klaar en besteed een dag in de keuken met de digitale culinaire workshops van St(r)eaming Chefs. Het digitale kookplatform van De Kookfabriek leert je heerlijke gerechten bereiden, bijzondere wijnen proeven en de perfecte cocktail shaken. Kun je niet wachten om te beginnen? Lees dan snel verder.

St(r)eaming Chefs

In maart 2020 lanceerde De Kookfabriek hun digitale kookworkshop St(r)eaming Chefs. Nu ruim een half jaar later is St(r)eaming Chefs uitgegroeid tot een platform voor de meest uiteenlopende culinaire workshops. Chefs, restaurants, vinologen, bakkers en hobbykoks leren jou hun skills tijdens de workshops op het platform. Zo leer je in je eigen keuken alles over wijnen, shake je de perfecte cocktail of zet je in een handomdraai een driegangendiner op tafel. Met een ruime keuze aan verschillende workshops altijd wel iets naar je wensen.

St(r)eaming Chefs is een perfect alternatief voor een bedrijfsuitje, familiedag of een andere feestelijke gelegenheid. Zo kun je samen met vrienden, familie of collega’s de digitale keuken in! Iedereen gaat aan de slag met hetzelfde culinaire programma, natuurlijk is er tijdens de workshop voldoende tijd om even bij te kletsen en vragen te stellen aan de chefs. Ook perfect als kerstuitje op afstand voor de hele familie.

Je ontvangt alle aanvullende informatie zo in je inbox: het recept en de benodigde materialen. Mocht je liever willen bankhangen tot het zo ver is. De Kookfabriek regelt alle boodschappen en laat ze zo bij je thuisbezorgen. Wat een luxe.

Wie, wat, waar?

Sta je al te springen om de digitale keuken in te gaan? Verzamel dan je vrienden, familie of collega’s, kies één van de vele workshops op streamingchefs.com en meld je aan!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reservedIris Custers

Heeft een voorliefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, geniet stiekem van tuinieren en is altijd wakker te maken voor kaas!