The Daily Dutchy Template | #supportyourlocals

Door het sluiten van de horeca en plekken waar mensen samenkomen, is het bezoeken van je favoriete plek om koffie te drinken of te werken niet meer mogelijk. Gelukkig zijn er nog zat mogelijkheden om deze ondernemingen te steunen. The Daily Dutchy helpt je met deze handige template!

Coronavirus

Het Coronavirus houdt heel Nederland in bedwang en dus ook de lokale ondernemingen. Zij zien namelijk de omzet minderen, maar de kosten gaan uiteraard nog steeds door. En vooral nu, nu we liever thuis blijven, is het van belang om onze stem te horen.

Een podium bieden

The Daily Dutchy geeft eigen ondernemingen graag een podium. Of we dit nu doen door een bezoek te brengen of een artikel erover te schrijven: wij vinden dat iedereen een plekje in de spotlight verdient.

Nu we niet meer de plekken kunnen bezoeken, hebben wij een andere manier verzonnen om de lokale ondernemingen alsnog een plek te gunnen. En daar hebben we jullie hulp voor nodig!

Wij hebben namelijk een template ontworpen waar jij al jouw favoriete plekken kunt noemen. Van je favoriete plek om kleding te kopen tot het drinken van de beste koffie: wij willen weten waar we na dit virus naartoe moeten. Vergeet dus ook niet The Daily Dutchy te taggen in je bericht zodat wij weten wie ons template gebruikt.

Hoe meer mensen de template gaan gebruiken, hoe meer mensen jouw favoriete plek namelijk gaan zien. Wij zullen er dan ook een paar delen op onze Instagram waardoor meer dan 20.5k mensen het zullen zien. Samen steunen we de lokale ondernemingen!

Template voor stories

Kopieer onderstaande template en laat je horen op social media! Stuur het ook door naar iedereen wie dit moet weten zodat nog meer mensen het gaan gebruiken.

Spelregels:

  • Alleen lokale ondernemingen mag je taggen.
  • Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
  • Vergeet niet om na jouw story een lege template te posten zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Welke ondernemingen zet jij in het zonnetje?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!