Upcoming: VAN SYB Tassen

Het upcoming Zaanse tassenlabel VAN SYB ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Het merk is in juni 2011 opgestart door Marja Eshuijs. VAN SYB is gespecialiseerd in het bewerken van leer en dit is zeker te zien aan de details en de afwerking van de tassen. Afgelopen weekend was het tassenlabel aanwezig op de Local Goods Market in De Hallen te Amsterdam. The Daily Dutchy nam een kijkje en vertelt je waarom een VAN SYB tas thuishoort in jouw tassencollectie!
1

“Ingetogen chic met een stoer randje”, aldus VAN SYB.

De tassen zijn stoer, onderscheidend, maar ook zeker elegant. Het viel ons meteen op dat het hang- en sluitwerk van elke tas uniek, duurzaam en mooi afgewerkt is. Het merk is vernoemd naar de vader van Marja Eshuijs, oftewel Syb. Het merk wordt momenteel samen gerund met Ellen van Houten. Met plezier wordt het assortiment uitgebreid en de dames van VAN SYB streven er dan ook naar om het vakmanschap in Nederland te behouden. Het merk is tevens puur Hollands, iets wat The Daily Dutchy natuurlijk ook trekt. De tassen worden namelijk zowel geproduceerd als verkocht in Nederland.

3Op de website kun je de collectie uitgebreid bekijken. In de collectie vind je stoere weekendtassen, maar ook zeker elegante fashionable shoppers. De prijzen van de tassen lopen uiteen tussen de €145 en €450, maar wij van The Daily Dutchy vinden als we naar de kwaliteit van het leer, de afwerking en de prijsverhouding kijken deze prijs voor een echte VAN SYB zeker waard!

De tassen zijn momenteel alleen te koop in HET Zaandam op de Stationsstraat 33B te Zaandam.

We hebben vernomen op de website van VAN SYB, dat er geen tassen meer in de webshop verkocht worden. Enken horecariemen en kleding. Ook erg mooi moeten we zeggen!

Wat vind jij van de VAN SYB tassen? 

Bron: VAN-SYB
Bron beeld: Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 Vivian Secrève Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.