Vers van de pers | Foodhall Scheveningen opent haar deuren

De foodhallen schieten als paddenstoelen uit de grond. Na Amsterdam, Rotterdam en de Haagsche Bluf heeft ook Scheveningen haar Foodhall deuren geopend. Een prachtige hal met de look en feel van een levendig en werelds marktplein, waar je kunt genieten van gerechten uit maar liefst zestien verschillende wereldkeukens. Heerlijk om de zon in de zee te zien zakken, onder het genot van een happie en drankie. Lees snel meer! 

In de Foodhall Scheveningen vind je in de 1200m2 ruimte, maar liefst 300 zitplaatsen verdeeld over grote en kleine tafels. Iedereen is welkom op dit levendige marktplein, waar je de hele dag door kunt eten, drinken en relaxen. Iets waar wij van The Daily Dutchy errug goed in zijn. In het midden van de hal vind je knusse zitjes bij een haardvuur, of neem je plaats aan de lange bar. Op het ronde podium worden regelmatig optredens gegeven van bandjes of een dj. Er is dus ook aan de dansjes en sjansjes gedacht.

Worldwide dining

Foodhall Scheveningen is geïnspireerd op de sfeer van een gezellige, Aziatische markt. Waar je samen eet en drinkt in één sfeervolle ruimte met een gezellige bar. Het aanbod van de foodstands is werelds en (inter)nationaal. Denk hierbij aan geurige wafels of churros, heerlijke pad thai, gestoomde dim sum, sushi, Indonesische saté, sappige spareribs, bijzondere Mexicaanse of Peruaanse specialiteiten of pasta en pizza uit Italië. De selectie van de beste foodstand-houders voor de Foodhallen Scheveningen is nog in volle gang. Of ga jij voor een bordje oesters, een bijzonder lokaal gerecht of voor een sappige vegaburger? De keuze is reuze!

Bediening volgens de Foodtrends van 2020

Op elke tafel komt een unieke QR-code waardoor het personeel je weet te vinden. Nadat je bij een standje een gerecht hebt uitgekozen en opgehaald, zoek je een plekje uit waarna je drankjes kunnen worden gebracht. Bestellen vanaf je strandbedje? Geen probleem! De plekken buiten krijgen een QR-code waarmee je drankjes kunt bestellen.

Good to know

Foodhall Scheveningen vind je aan Scheveningen 1 te Den Haag. Zeven dagen per week ben je welkom van 11:00 tot 22:00 uur.

Ben jij ook zo’n fan van Foodhallen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.