Win een kookworkshop en wijnproeverij met Alain Caron en Pays d’Oc IGP

Foodies en wijnliefhebbers opgelet! Wil jij onder begeleiding van niemand minder dan Franse Chef Alain Caron leren koken als de beste en heerlijke wijnen proeven van Pays d’Oc IGP en hier ook nog iets van opsteken, dankzij wijnschrijfster Esmee Langereis? Lees dan snel verder, want jij kunt een fantastisch driegangenmenu voor 4 personen en bijpassende wijnen winnen! 

paysdocigp

De generale repetitie van je kerstdiner

Deze December gaan de feestdagen er ietwat anders uitzien dan normaliter, maar één ding blijft ook dit jaar gewoon centraal staan: lekker eten en goede wijn!

Om die reden organiseert Pays d’Oc IGP Wines drie fantastische livestream kookworkshops mét wijnparing, geleid door (wellicht ken je hem van tv) chef Alain Caron.

The Daily Dutchy kookt ook mee, maar jij kunt ook kans maken om één van deze geweldige avonden te winnen. Ik hoor je denken… HOE, HOE, HOE!? Easy, peasy door het correct beantwoorden van vijf quizvragen. Deelnemen aan de quiz kan via deze link.

Als gelukkige winnaar ontvang je een speciaal ingrediëntenpakket van Lindenhoff, gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een heerlijk en vooral feestelijk 3-
gangenmenu. Daarnaast ontvang je ook vier Pays d’Oc IGP wijnen, die tijdens de workshop zullen worden toegelicht door wijnschrijfster Esmee Langereis.

Good to know

De kookworkshops vinden plaats aan de hand van een livestream service vanaf jouw eigen keuken. Drie avonden heb je kans om mee te koken op 10, 15 en 17 december. Wil jij jouw kans vergroten op het winnen van deze fantastische prijs? Volg dan ook de Instagram pagina @nl_vinspaysdocigp.

Wil je kans maken om samen met The Daily Dutchy’s Vivian en haar familie te koken? Houd dan The Daily Dutchy’s Instagram in de gaten, want wij mogen als extra ook nog een plek weggeven op 10 December.

Doe jij mee met de winacties?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.