WIN: Een lunch voor twee bij healthy hotspot Juice & Salad!

Summerbody’s are made in the winter en om die reden geven wij een compleet verzorgde lunch weg, voor twee personen bij healthy hotspot Juice & Salad in Amsterdam. De plek en waar jij kunt genieten van verse sapjes, salades, sandwiches en meer. Benieuwd naar deze unieke plek en hoe jij meedoet met de winactie? Lees dan snel verder!

3

Juice & Salad is de eerste saladebar van Amsterdam die haar producten van eigen boerderij naar hartje centrum brengt! En laten de eigenaren Michiel en Nick nou net twee boerenjongens zijn. De missie van Juice & Salad is dan ook om gezond en lekker eten zo toegankelijk mogelijk te maken. In de verschillende winkels vindt je dan ook de lekkerste en gezondste groente- en fruitsappen, lunch- en maaltijdsalades, sandwiches, heerlijk gezonde ontbijtjes en meer.

Zo is ons favoriete sapje de Power met onder ander spinazie en ons favoriete salade de Vegan met falafel en huisgemaakte zoete aardappel puree. Yum!

4

Nice to know
Bij Juice&Salad kun je heerlijk neerploffen om gezellig te lunchen, maar ook kun je ontbijtjes bestellen als sandwiches en yoghurtjes. Ze hebben namelijk een eigen yoghurtbar met verschillende ingrediënten als fruit en noten en granola’s, die jij zelf kunt kiezen voor in jouw ontbijtje. Tevens kun je ook goed terecht bij Juice & Salad om te werken aan je studie of voor zakelijke afspraken. De koffie die ze schenken komt dan ook van Lot Sixty One.

15276699_176475882821791_8992284465409556480_n

Good to know
Juice & Salad vind je op de Vijzelstraat 135 en op de Eerste Constantijn Huygensstraat 60 te Amsterdam. In de zomer is er nog een derde viliaal te vinden, met een heerlijk terras, aan de Oostenburgergracht 185. De vijzelstraat is van maandag tot vrijdag open van 11 tot 19.00 uur. En de Eerste Constantijn Huygensstraat is van maandag tot zondag open van 11 tot 16.00 uur. Dit zijn momenteel de openingstijden van het ‘winterseizoen’ en in de zomer zullen alle winkels dus langer open zijn.

WINNING
Wil jij kans maken op deze te gekke lunch voor twee personen bij Juice & Salad aan de Eerste Constantijn Huygensstraat?
♥ Like The Daily Dutchy op Facebook
♥ Tag de persoon met wie jij deze lunch wilt winnen of laat een comment achter onder dit artikel!

Was jij al bekend met healthy hotspot Juice & Salad?

Bron: Juice & Salad
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved