Breng deuntjes naar je woonkamer met de Dutch Dance Quiz

We tipten je laatst al over de leukste foodspots om weer helemaal van de festivalsfeer te kunnen genieten. Maar met deze tip breng je dit jaar de fijnste deuntjes naar je eigen woonkamer. De Dutch Dance Quiz neemt je namelijk mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis. Benieuwd naar hoe je dit thuis kunt beleven? Wij van The Daily Dutchy zochten het uit.

Dutch Dance Quiz

Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven de Dutch Dance Quiz. De quiz die een ode brengt aan de rijke Nederlandse dance cultuur en jij vanuit je eigen woonkamer mee kunt spelen. 2020 is een bizar jaar, geen feesten, festivals en ook Amsterdam Dance Event zal anders zijn dan je gewend bent. Tijd dus om de fijne deuntjes weer te laten klinken.

In deze drie afleveringen kun je onverwachte vragen, unieke anekdotes en nooit eerder vertoonde beelden verwachten. Van de oerknal in de jaren ’80, de komst van de Roxy, de iT en Parkzicht tot meezingen met 2 Unlimited, hakken op Thunderdome en de wereld die plat gaat voor onze grote Nederlandse dj’s. Maar ook een aantal Nederlandse dance iconen zijn van de partij als Martin Garrix, Reinier Zonneveld en Joris Voorn.

Wie, wat, waar?

Dus test je dance kennis vanuit je eigen woonkamer en wie weet maak je kans een van de Dutch Dance Prijzenpakketten.

De Dutch Dance Quiz wordt uitgezonden op 17, 24 en 31 oktober vanaf 21.00u op dutchdancequiz.nl of TV 538. Benieuwd naar extra informatie, oefenvragen, teaser content of meer, bekijk dan snel het Facebookevent.

Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved