In de agenda | ‘We’re in this together’ in Museum Arnhem

Heb jij wat dagen vrij en zoek je nog een leuke opvulling voor in de agenda? Dan is het museum de perfecte plek om je vrije dagen in door te brengen. Museum Arnhem om precies te zijn! Hier is er namelijk van 1 juni tot 14 juli de expositie ‘We’re in this together’ waarbij internationale mode ontwerpers hun ontwerpen tonen die helemaal in het teken staan van het breken van de ‘normale’ standaarden in de mode. The Daily Dutchy is fan en wij vertellen je precies waarom je hier heen moet! 

In de agenda Museum Arnhem The Daily Dutchy

Modefanaten opgelet! Wanneer jij kriebelende handjes krijgt van nieuwe, innovatieve ontwerpers met een bijzonder perspectief is deze expositie zeker wat voor jou. ‘We’re in this together‘ is gemaakt in samenwerking met verschillende internationale mode ontwerpers die allesbehalve in boxen denken. Onderwerken als identiteit, gelijkheid en diversiteit zullen dan ook aan bod komen tijdens deze inspirerende collectie.

Met de expositie zal er een podium komen voor ontwerpers die niet denken in geslacht, standaard maten en huidskleuren. Dit tegengeluid zal gegeven worden in verschillende collecties en bundelen de ontwerpers hun krachten samen om de boodschap nog sterker te brengen. Het resultaat: een expositie die nog dagen in je hoofd zal blijven hangen!

In de agenda Museum Arnhem The Daily Dutchy

Ontwerpers die mee hebben gedaan met deze expositie zijn Alicia Minnaard, Camiel Fortgens, Gamut, Hardeman, Joshua Millard, Lodovic de saint Sernin, Neith Nyer, Bethany Williams, Lisa Konno, MAISON the FAUZ en OIL.

Nice to know

Tijdens de expositie zal er een serie workshops gegeven worden door Anouk Becker met haar project JOIN Collective Clothes. Tijdens deze workshop leer je hoe het is om zelf kleding te maken zonder de juiste kennis en ervaring te hebben. Je leert kleding dus heel anders te bekijken! De workshops vinden plaats op 8 en 29 juni en 14 juli van 12:30 tot 17:30. Je hoeft hiervoor geen extra inschrijfkosten te betalen, alleen de kosten van een museum kaartje. Het is wel verstandig om je aan te melden!

Good to know

Wil je deze toffe expositie nou ook in het echt bewonderen? Je hebt van 1 juni tot 14 juli de tijd om ‘m in Museum Arnhem te zien. Kaarten bestel je online of je koopt ze bij de deur.

Ga jij een bezoek brengen aan deze inspirerende expositie?  

Bron beeld: Museum Arnhem

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!