Shopspot: Dille & Kamille Maastricht

View Gallery
5 Photos
Shopspot: Dille & Kamille Maastricht
Dille & Kamille Horeca

Shopspot: Dille & Kamille Maastricht
Dille & Kamille

Shopspot: Dille & Kamille Maastricht
Dille & Kamille winkel

Shopspot: Dille & Kamille Maastricht
Dille & Kamille assortiment

Shopspot: Dille & Kamille Maastricht
Dille & Kamille zithoek

Sinds 1974 is Dille & Kamille een feit. De bekende winkel is uitgegroeid tot maar liefst 27 vestigingen en ook Maastricht is sinds 13 november 2015 een mooie vestiging rijker. Dit keer niet zomaar een Dille & Kamille, maar een winkel met als extra een horecagelegenheid. We like! Om die reden laat The Daily Dutchy je graag kennismaken met deze bijzondere Dille & Kamille. Naast shoppen kun je hier namelijk ook neerploffen voor een lekker kopje koffie en thee met gebak en dat in de bekende huiselijke sferen… Lees snel verder!

Dille & Kamille

De leukste kookwinkel van Nederland

Dille & Kamille wilde haar bezoeker naast het assortiment in de winkel graag iets extra’s bieden. Een sfeervolle locatie omtoveren tot iets extra’s in de vorm van een horecagelegenheid naast het winkelen werd daarbij de uitkomst. In de prachtig kosmopolitische stad Maastricht vind je de eerste locatie die zijn deuren voor dit concept heeft geopend.

Naast het winkelen met het bekende ‘marktgevoel’ kun je heerlijk neerstrijken voor bijvoorbeeld een lekker kopje koffie, thee en huisgemaakte zoete en hartige taartjes. Achterin de winkel vind je een huiselijke zithoek met een leestafel. Daarbij wordt er zo veel mogelijk gewerkt met eigen (biologische) producten en worden de gerechtjes van de kaart uiteraard geserveerd van het eigen servies van Dille & Kamille.

Een knusse plek en een aanwinst voor Maastricht als je het ons vraagt. Heerlijk om tijdens het shoppen even een pauze in te lassen of je inspiratie de vrije loop te laten gaan.

Good to know

De nieuwe Dille & Kamille winkel bevindt zich op het Sint Amorsplein 7 te Maastricht. Het winkelpand bevindt zich in een prachtig en gerenoveerd rijksmonument uit de 2e helft van de 19e eeuw. Daarbij is een energiezuinige klimaatinstallatie voor verwarming en koeling, een ventilatiesysteem en een warmteterugwinning geïnstalleerd. Ook is het gebouw voorzien van zonnepanelen op het platte dak voor de opwekking van elektriciteit. De winkel is dus super milieubewust!

Wanneer ga jij deze mooie vestiging van Dille & Kamille bezoeken?

Bron: Dille & Kamille
Bron beeld: Dille & Kamille

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.