Duurzaam naar de plee? Neem “The Good Roll” mee!

Wij van The Daily Dutchy promoten alleen Nederlandse merken waar we achter staan. Trots uit eigen land vertegenwoordigen we vandaag de dag dan ook het duurzame bedrijf: The Good Roll. Oftewel, 100% boomvriendelijk & duurzaam wc papier. Daarbij steun jij ook nog de bouw van toiletten in de landen die het nodig hebben. En dat niet alleen… Deze rollen zien er stuk voor stuk uit als een cadeautje wat je wil uitpakken! Hebben wij je aandacht? Mooi! Ga maar even op de wc zitten en maak aandachtig kennis met The Good Roll. 

The Good Roll wc papier plee

Onze missie: Veilige en schone toiletten voor iedereen!

Niets is vervelender dan een wc bezoekje brengen, zonder wc-papier bij de hand. Laat staan als je überhaupt geen wc in de buurt hebt! The Good Roll wc-rollen zetten zich in voor dit probleem. Bij aankoop van de wc-rollen die voor 100% bestaan uit gerycycled papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen, wordt 50% gedoneerd aan de bouw van toiletten in Oost-Afrika. Een erg mooi initiatief als je het ons vraagt.

Voor de duidelijkheid: dat betekent geen boskap, minder watergebruik en minder uitstoot van bijvoorbeeld CO2. Liefde voor de natuur!

Wij horen je denken… Dus nu moet ik mijn “onderkantje” en het stukje voorbij mijn “niemandslandje” afvegen met schuurpapier? No worries, The Daily Dutchy’s Vivian heeft het pleepapier al getest en het is gewoon zacht, sterk en fijn papier.

the good roll wc papier plee

Nice to know

The Good Roll is ontstaan vanuit een gezamenlijke frustratie. Er zijn wereldwijd 2,3 miljard mensen die geen toegang hebben tot veilige en schone toiletten, dit is zo’n 32% (!) van de wereldbevolking. Daarnaast worden er dagelijks 270.000 bomen gekapt voor de productie van toiletpapier.

Good to know

Bestellen doe je via de website van The Good Roll. De rollen komen gewoon per post verpakt naar “het kleinste kamertje in huis”. Nooit meer slepen voor de grootgebruikers in huis dus! De rollen op de foto’s in dit artikel worden per 24 dubbeldikke rollen geleverd (gelijk aan 48 normale rollen), 2 keer zo veel vellen als gebruikelijk, dus dat maakt het ook nog aangenaam. De verpakking is geheel plasticvrij en het oogt zoals je ziet errug gezellig! Voor €19,95 zijn jouw billen en jij weer vriendjes.

Was jij al bekend met The Good Roll?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.