Hotspot | Brunchen bij Lots & More in Zwolle

Achter de rook van de Sassenpoort in Zwolle vind je de gezellige hotspot Lots & More, een heerlijk tentje waar je kunt genieten van yoghurts, wafels, salades en allerlei smakelijke gerechten. The Daily Dutchy maak je helemaal gek met homemade gerechten en daarom gingen we op bezoek voor een lekker ontbijt en koffie bij Lots & More in Zwolle!

Lots & More is van Charlotte, een ondernemer in hart en nieren en die weet hoe je de klant goed moet verwennen. Ze is van yoghurtbar uitgegroeid tot een restaurant met een uitgebreid assortiment van salades, broodjes, latte specials en biologische limonades waardoor het een hele fijne plek is om te brunchen met vriendinnen of om wat werk in te halen. Je kunt hier namelijk prima werken met je laptop.

Zelf je gerecht samenstellen

Op de menukaart vind je een breed assortiment van gerechten, maar is het ook mogelijk om je eigen yoghurt en salade samen te stellen. Je kiest dan je eigen yoghurt, drie toppings en zelfs nog een saus. En bij het samenstellen van een salade kun je zelf nog kiezen voor soort salade, vulling zoals couscous en zoete aardappel, drie toppings, noten en zelfs nog de dressing. Zo heb je dus echt je eigen gerecht ontworpen!

Charlotte experimenteert altijd veel met eten dus hier lunchen is nooit saai! Vaaks staan er ook een paar toppers op de menukaart waarbij het water je al in de mond loopt. Voor nu heeft ze bijvoorbeeld een ginger latte en een Snicker special met stukjes witte chocolade Snickers, witte chocolade, pinda’s en pindakaas. Dit klinkt toch hartstikke goddelijk?

En vergeet vooral je camera niet! Het restaurant is namelijk hartstikke Instagram-waardig en zeker de moeite waard om hier foto’s van te maken. De perfecte flaylay maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Nice to know

Ben je veganistisch en wil je ook genieten van het lekkere eten van Charlotte? Je kunt hier ook terecht voor een uitgebreid assortiment van veganistische gerechten doordat je de salades en yoghurt zelf kunt samenstemmen. En daarnaast heeft ze ook nog veganistische gebakjes die zeker de moeite waard zijn om te proberen!

Good to know

Lots & More vind je op Sassenstraat 49 in Zwolle, direct achter de Sassenpoort. Het restaurant is maandag open van 10:30 tot 18:00, dinsdag tot vrijdag van 9:30 tot 18:00, zaterdag van 9:30 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00. Je kunt hier dus echt elke dag brunchen!

Ga jij brunchen bij de hotspot Lots & More?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!