Hotspot: Ree7

View Gallery
9 Photos
Hotspot: Ree7
bloemen

Ree7

Hotspot: Ree7
cactus

Ree7

Hotspot: Ree7
deco

Ree7

Hotspot: Ree7
Jar

Ree7

Hotspot: Ree7
ree7

Ree7

Hotspot: Ree7
ree72

Ree7

Hotspot: Ree7
soep

Ree7

Hotspot: Ree7
taart

Ree7

Hotspot: Ree7
tijdschriften

Ree7

Amsterdam heeft veel moois te bieden, maar als je het ons vraagt vind je toch veel leuke hotspots in de welbekende ‘9 Straatjes.’ Voor de niet bekende in Amsterdam: deze sfeervolle straatjes vind je tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat in. Het zijn als het ware de straatjes die tussen de grachten kruisen! In deze negen gezellige straatjes liep The Daily Dutchy in de Reestraat hotspot Ree7 tegen het lijf. Een super gezellig en knus restaurant met veel lekkers op de kaart. Lees snel verder en ontdek deze fijne hotspot! ree7

Ree7 vind je in de Reestraat nummer 7, vandaar ook deze toepasselijke naam. In 2014 opende Ree7 voor het eerst haar deuren en tegenwoordig is deze gezellige gastrobar een echte favoriet in Amsterdam. Zo vind je naast Ree7 ook Pluk, waar je vrijwel in dezelfde sferen kunt genieten. Deze zaakjes zijn ook opgericht door dezelfde eigenaar!

Het interieur is gezellig, huiselijk, modern, comfortabel en erg sfeervol. Helemaal ingericht volgens de trends van nu! Zo hebben de bar en tafeltjes bijvoorbeeld een leuke industriële eyecatcher. Ook heeft het pand een mooie verdeling. Zo kom je gelijkvloers binnen, maar kun je ook nog een trapje naar beneden en naar boven nemen om het gezelligste plekje uit te zoeken.

Good to know

Ree7 is elke dag van de week geopend. Echter kun je er van maandag t/m woensdag terecht van 08.00 uur tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Alleen van donderdag t/m zaterdag kun je dus ook gezellig dineren bij Ree7.

Ook fijn weetje: je kan er ook een koffie to go bestellen en leuke cadeautjes scoren. Van leuke kaartjes, tot servies en interieur accessoires!

Wanneer ga jij gezellig langs bij Ree7?

Bron: Ree7
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.