Hotspot | Restaurant & Work space Dimitri’s Amsterdam

Veel mensen zullen zich afvragen wie Dimitri is, maar deze jongeman besloot om zijn naam toe te wijden aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam. Vanaf nu vind je zowel in Amsterdam Oost als vlakbij het Muiderpoort station Dimitri’s Amsterdam. Een all-day hotspot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja – zelfs kunt werken! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze hotspot? Lees dan gauw verder!

Echte Amsterdammers weten dat Amsterdam Oost al een geruime tijd hip en happening is. Een nieuwe aanwinst voor dit gedeelte van Amsterdam is Dimitri’s Amsterdam. Deze hotspot maakt zijn naam waar. Hier kun je de hele dag terecht om een hapje eten of om lekker rustig aan het werk te gaan. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en te genieten van het hippe interieur. 

Onder een dak met modellen en hostessen

Naast de bovenstaande redenen is er nog een reden om Dimitri’s Amsterdam te bezoeken. Namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency met wie Dimitri onder 1 dak zit. Hij biedt dit recruitment, hostessen en modellenbureau een onderdak in Dimitri’s Amsterdam. Een groot voordeel voor zijn gasten: mensen kijken was nog nooit zo leuk! Daarnaast kun je naast het kijken van knappe koppies genieten van een relaxte sfeer onder het genot van lekker eten en drinken. Deze bar is een must see voor op je bucketlist!

Ook leuk om te lezen: 5x Goed vlees eten in Amsterdam! 


Jong geleerd is oud gedaan

Nog een knap koppie heeft de jonge chef! Ray Drisdale (22 jaar) staat in de keuken om de gasten van Dimitri’s Amsterdam van het lekkerste eten te voorzien. Hij staat bekend als de jongste chef van Amsterdam, maar de menukaart verraadt zijn leeftijd niet. De gerechten zijn om je vingers bij af te likken en biedt daarnaast bites met een Mediterrane en Arabische twist. Ben je met een groepje uiteten? Dan zijn er diverse vegan, vis en vlees die je samen kunt delen. Ook voor vroege vogels en zoetekauwen kan het geluk niet meer op. Begin jouw dag met een smoothie bowl en pancakes. Of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie. Mmm.. Dat gaat erin als koek!

Nice to know

Dimitri’s Amsterdam heeft hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak. Mensen kijken tussen het eten of een borrel was nog nooit zo leuk! Maak je geen zorgen, mocht je bij Dimitri zijn om rustig aan het werk te gaan, schroom dan niet om met een schuin oog mee te kijken. Het is namelijk erg leuk om modellen van dichtbij te zien.

Good to know

Dimitri’s Amsterdam is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Hoe fijn is dat! Je vindt deze te gekke food, drink en workspot aan de Insulindeweg 1 te Amsterdam.

Wanneer ga jij het menu testen bij Dimitri’s?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.