Over The Daily Dutchy

Hier lees je leuke artikelen over lifestyle, beauty, fashion, food, hotels, abroad, merken en hotspots door heel Nederland. Natuurlijk zijn deze artikelen in een leuk Hollands ‘nuchter’ jasje gestoken!

The Daily Dutchy is de website waar jij als (nieuw) Nederlands bedrijf een plekje in de spotlights kunt veroveren tussen de hotspots en trends van Nederland. Graag werken wij samen met puur Hollandse bedrijven, die met passie bijvoorbeeld een product en/of dienst op de markt brengen. Wij bieden voor deze bedrijven een podium en regelen de promotie die het merk nodig heeft. Of dit nu aan de hand van advies is, een artikel op de website, of alleen promotie op bijvoorbeeld Instagram.

Ook ben je bij ons aan het juiste adres rondom fotografieklussen, pr-aanvragen, social media trainingen of gewoon een gezellige babbel. Dit onder het motto dat je ondernemen samen doet en dat kennis er is om te delen.

Neem ook gerust een kijkje op onze Instagram, Facebook en Pinterest pagina’s.

Vivian Secrève - The Daily Dutchy
Vivian Secrève

Het Nederlandse platform is gestart door Dutchy Vivian Secrève (26 jaar). Geboren in hartje Den Haag, maar inmiddels mag ze zichzelf alweer 6 jaar een vrolijke inwoner van Amsterdam noemen. De stad waar ze heen ging voor haar studie Media Informatie en Communicatie aan de Hoge School van Amsterdam. Haar passies zijn schrijven en fotograferen, maar eigenlijk is deze creatieve duizendpoot van alle markten thuis. Graag deelt ze haar view op het oh zo nuchtere Nederland. Of dit nu het plekje in Nederland is waar je de beste koffie drinkt of een mooi merk waar jij echt kennis mee moet maken.

Schrijven voor The Daily Dutchy

Wij kijken altijd uit naar nieuwe contributors voor ons mooie platform.
Stuur gerust een mailtje naar vivian@thedailydutchy.com

Welke hotspot en upcoming merken mag je absoluut niet missen en welke trends worden er in Nederland gevolgd? The Daily Dutchy know’s best![/blockquote]

Meer weten of in contact komen?