Maak kennis met The Daily Dutchy’s Team

“Teamwork makes the dreamwork!” Maak kennis met het Team achter The Daily Dutchy.
Ook interesse om als contributor aan de slag te gaan? Mail dan vooral je ideeën even naar vivian@thedailydutchy.com!

Sterrenrestaurant Fred in Rotterdam

Vivian Secrève

Vivian is The Daily Dutchy gestart. Het platform waar Nederlandse bedrijven en merken met zijn of haar verhaal terecht kunnen, maar waar vandaag de dag meer mooie verhalen gedeeld mogen worden. Als levensgenieter van goed eten deelt ze graag op dit platform haar Hotspot en Food tips. Ook heeft ze een passie voor mooie fotografie, verhalen vertellen, reizen en schrijven. Een tikkeltje prettig gestoord en stilzitten doet ze niet!

Daarnaast werkt ze naast The Daily Dutchy ook als Fotograaf @Photograviv en als Social Media Manager/ Content Manager.

Lisa Vermeer

Lisa is de founder van Dutchbloggeronthemove.com, een blog gewijd aan het inspireren van mensen om de wereld te verkennen en hen te inspireren om de schoonheid van verschillende culturen te zien. Lisa is altijd on the move om zoveel mogelijk te reizen en te ontdekken en ze wil haar ervaringen graag met de wereld delen. Ze is een ervaren en gepassioneerde reiziger en haar blog bevat tips en advies om het meeste uit je reizen te halen. Via haar blog hoopt Lisa anderen te helpen meer te leren over verschillende culturen en hen te inspireren om buiten hun comfortzone te treden.

Op The Daily Dutchy deelt ze haar reis verhalen en Haarlem tips. Want als deze Dutchie niet op reis is verblijft ze in deze leuke stad!