In de Agenda | Shake jouw eigen cocktails met de Thuisborrel Club

In tijden van quarantaine mag je jezelf best af en toe verwennen en met een beetje hulp van de beste bartenders uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en Den-Haag is dat mogelijk. Het Hemelvaartweekend, inclusief sunshine, staat voor de deur en het enige wat nog mist is een lekkere cocktail in je rechter en linker hand. Mis jij jouw favo cocktailbar en bartender? Met de Thuisborrel Club haal je deze virtueel in huis en leer jij shaken als een pro. Lees snel verder voor alle ins & outs! 

Podium voor cocktailbars & Bartenders

Het initiatief is afkomstig van Typhoon Hospitality & The Activators in samenwerking met verschillende Nederlandse cocktailbars, spiritbrands en The Cocktailbox.

“Veel cocktailbars hebben het zwaar in deze periode en wij wilden ze graag helpen. Niet met een financiële bijdrage in de vorm van een voucher, maar met een nieuw initiatief dat de bars zowel een podium geeft en ondersteunt. En wat tegelijkertijd ook een leuke beleving is voor de consument.” vertelt Rachel Persoon, eigenaresse van Typhoon Hospitality en The Activators.

https://thedailydutchy.com/2020/03/03/hotspot-hotel-bunk-in-amsterdam/

Live- entertainment

De Thuisborrel Club transformeert jouw huiskamer op 22 en 23 mei a.s. voor even tot een waar shake-paradijs! Tutorials, tastings, live-entertainment en schudden tot je erbij neer valt – dankzij De Thuisborrel Club hoef jij je geliefde cocktailbar niet langer te missen! The Daily Dutchy shaket mee! Ben jij er ook gezellig en virtueel bij?

Deze barren zijn van de partij

Amsterdam: Pulitzer’s Bar, Bar Feijoa, Door74, The Lemonman Bar (NENI)
Rotterdam: The Rumah, Amehoela, Williams Canteen
Groningen: The Stockroom
Utrecht: Mr. Finch
Den Haag: Lac Cai (gaat deze zomer open), The Court

De spelregels

Of je nu een fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker of de leergierige drinker bent – elke liefhebber is welkom. Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven mét of zonder The Cocktailbox.

Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan vMis jij jouw favo cocktailbar en bartender? Met de Thuisborrel Club haal je deze virtueel in huis en leer jij shaken als een pro. Lees snel verder voor alle ins & outs! oor € 10,- in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor € 39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in én ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt, plus het cocktailmenu. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering. The Cocktailbox kan uiterlijk tot en met aanstaande vrijdag worden opgehaald bij Typhoon Hospitality in Amsterdam of Drankenboutique in Rotterdam. Op de website van De Thuisborrel Club staan de openingstijden.

11 bars virtueel bezoeken

Het enige wat je zelf moet regelen is ijs en glaswerk. Tijdens deze avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live met je maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. En terwijl jij geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel 11 bars virtueel bezoeken. Leuk initiatief! 

Welke cocktail is jouw favoriet? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved